Magazin > VIP
8177 ogledov

Oliver Dragojević iskreno o boju z boleznijo

Mediaspeed
Javil se je z dopusta in povedal, kako se spopada z boleznijo.

Za hrvaško revijo Gloria je spregovoril priljubljeni hrvaški pevec Oliver Dragojević, ki je pred nekaj dnevi potrdil, da je zbolel za rakom na pljučih. Dodal je, da čaka, da mu zdravniki predpišejo terapijo in da mu ne pade na pamet, da bi se predal.

Dolgoletni strastni kadilec je takoj povedal, da je vzrok bolezni njegova starost in ne njegova ljubezen do tobaka. Oliver, ki je znan po svojem optimizmu, se je za revijo Gloria javil iz družinskega doma na Korčuli.

"Dobro sem. Tukaj sem z družino in gledam morje. Kako ne bi bil dobro, če je tako? Počutim se v redu, še vedno potekajo raziskave. Šele zdaj bom izvedel, kam to vodi in kakšna terapija me čaka. Ampak dobro, moram na rutinske preglede. Kako se že reče? Don't give up (Ne obupaj, op. a.). Evo, to lahko napišete,“ je za hrvaški medij povedal Dalmatinec.

Komentarjev 1
  • Avatar skeptik
    skeptik 12:47 30.avgust 2017.

    "Dolgoletni strastni kadilec je takoj povedal, da je vzrok smrti njegova starost in ne njegova ljubezen do tobaka". Kreteni, najbrž je on govoril o bolezni in ne o smrti. Če že delate copy/paste, ga naredite vsaj korektno, pisuni nesposobni