Magazin > VIP
46711 ogledov

Oliver Dragojević: Njegove zadnje besede celo dvorano globoko ganile

oliver dragojević Mediaspeed
"Želim, da bi se moje potovanje skozi življenje nadaljevalo.“

Oliver Dragojević, ki je po hudi bolezni umrl včeraj, se je konec marca zadnjič javil svojim oboževalcem, in sicer ko je za svoje življenjsko delo prejel glasbeno nagrado Porin. Ker ga je bolezen hudo zaznamovala, se je javil preko video povezave. "Rad bi spomnil na človeka, ki je vplival na polovico mojega življenja. To je Zdenko Runjić. Veliko dobrih ljudi se je zbralo okoli mene, tokrat pa me je zaustavila bolezen, zato ne morem biti z vami. Kot otrok sem želel igrati in peti, a so se te sanje nekako končale. Pozdravljam vse dobre ljudi, ki so mi v tej krizi stali ob strani in me podpirali. Mislim, da je še vedno čas za petje in igranje in če se stvari izboljšajo, bo v redu. Za mano stoji moja družina in vsi, ki so se trudili, da bi mi bilo lažje, še zlati vsi z onkologije v Splitu. Želim si, da bi se moje potovanje skozi življenje nadaljevalo, uživajte in  'ča je život vengo fantažija',“ je povedal Dragojević. Kot so pisali hrvaški mediji, se le redko kateremu ob tem govoru ni orosilo oko.

Oliver Split Magazin Oliver Dragojević: Tako so se Hrvati poslavljali od legende
Umrl je Oliver Dragojević Dragojević Magazin Oliver Dragojević se je moral v enem dnevu soočiti z dvema slabima novicama

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.