Magazin > VIP
14714 ogledov

Poklon Dragojeviću: Ivica Kostelić, kot ga še niste videli

Oliver Dragojević zapeljal Kongo Žurnal24 main
Za velikim glasbenikom žaluje tudi nekdanji hrvaški smučar Ivica Kostelić.

Oliverju Dragojeviću so se poklonili po celi Hrvaški, v Splitu, na Korčuli in v Zadru so se njegovi oboževalci zbrali na ulicah in mu v slovo zapeli njegove hite.

Oliver Split Magazin Oliver Dragojević: Tako so se Hrvati poslavljali od legende
Dragojeviću se je na poseben način poklonil tudi nekdanji hrvaški smučar Ivica Kostelić. "Danes nas je zapustil človek in nam pustil na stotine dragocenih pesmi. V njegovem toplem in posebnem glasu se je čutil mediteranski melos, s katerim bi lahko stopil tudi skalo. Ena od njegovih pesmi je zame še posebej ganljiva, niti poslušati je ne morem do konca, ne da bi začutil solze v očeh. Ta pesem je o morju in svobodi povedala vse, kar je o tem mogoče povedati. Nikoli več ne bo obstajal drugi Oliver," je Ivica zapisal ob videu, ki ga je delil na Instagramu.

Prisluhnite njegovemu petju.
 

A post shared by Ivica Kostelic (@ivicakostelic) on

Komentarjev 1
  • Charlotte_Savery 09:38 31.julij 2018.

    V tem mesecu sem na spletu delal 32458 $ in sem študent s polnim delovnim časom. Uporabljam spletno poslovno priložnost, o kateri sem slišal, in sem naredil tako veliko denarja. Zelo je prijazen do uporabnika in tako sem srečna, da ...prikaži več sem izvedela o tem. T0, karr sem počel .... ........... ❥❥❥ ❥❥❥❥ ❥❥❥ www.Earn91.Com