Opa, Zdenka po šovu dobiva tudi takšne ponudbe

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Povabili so jo v še en resničnostni šov, a to še ni vse!
Oglej si celoten članek

Zdenki Urbanc, izpadli tekmovalki šova Kmetija, se je življenje po resničnostni izkušnji obrnilo na bolje. Šov ji je pomagal pri žalovanju za nedavno preminulim soprogom, hkrati pa so se ji odprla številna nova vrata. "Poklicali so me, da bi sodelovala v MasterChefu, a sem se odločila, da je prekmalu in da se ga ne bom udeležila. Imam vikend, s katerim imam veliko dela. Imam tudi kokoši, vrt in s tem se zamotim. Vedno se najde kaj za narediti. Poleg tega pa sem po šovu dobila veliko prijateljev, s katerimi se veliko družimo. Pogosto me povabijo na kavo," je razkrila Zdenka, ki se je na Kmetiji vsakodnevno vrtela za štedilnikom, za kar so ji bili sotekmovalci zelo hvaležni. 

Magazin V Kmetiji zasledovanje, ustrahovanje in grožnje, tekmovalka zlomljena!

Pa so med oboževalci tudi moški? "Ženske, z moškimi se ne bi družila. To poglavje sem zaključila. Na Facebooku se je našlo tudi kakšno tako povabilo, a sem jih kar blokirala. S tem se ne bi ubadala. Grem pa z veseljem na kavo z oboževalkami, ki so me spremljale na Kmetiji. Z njimi imam zelo pozitivne izkušnje in dobila sem res veliko novih prijateljic," dodaja Zdenka. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.