Oriana Girotto: Po travmatičnem decembru končno olajšanje

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Konec leta za družino Oriane Girotto ni bil prav nič prazničen.
Oglej si celoten članek

Medtem ko se je večina zabavala in proslavljala konec leta in praznike, se je voditeljica Oriana Girotto borila z zdravjem. Sama je kar dva meseca bolehala za pljučnico, težavam z dihali pa je podlegel tudi njen mlajši sin Edvard, ki so ga morali hospitalizirati. Prav tako je celotno družino močno prestrašilo zdravstveno stanje njenega nekdanjega soproga, igralca Borisa Cavazze, ki pa si je menda že lepo opomogel.

"Res je, prazniki nam niso bili namenjeni, Edvard je zaradi vnetja sinusov dve noči preživel na infekcijski kliniki, jaz sem se dva meseca borila z vročino in kašljem, močno pa smo se seveda ustrašili tudi za Borisa. A hvala bogu smo vsi bolje in veseli januar se lahko začne. Sedaj bo več časa za družino in verjetno si bomo privoščili krajše počitnice v Kranjski Gori," je razkrila Oriana. 

Magazin Jasno Kuljaj z dekoltejem do popka pestoval porno zvezdnik

Magazin Oriani Girotto prekipelo: “Zdaj pa dosti!”

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:39 10. Januar 2019.

    razkazujemo dojence do onemoglosti...

  • 08:20 10. Januar 2019.

    Vazn da je na koncu povedala da bodo sli na odih v Kranjsko Goro :) :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.