Orlando na gobec Bieberja

Prepir Orlanda Blooma in Justina Bieberja se je končal s fizičnim obračunavanjem.
Oglej si celoten članek

Orlando Bloom in Justin Bieber se ne marata najbolj, kar sta zelo nazorno pokazala v restavraciji Cipriani na Ibizi. Bloom in Bieber nista sedela za isto mizo, a so se tekom večera njune poti prekrižale. Ko je Bieber šel mimo mize, kjer je sedel Bloom, slednji ni želel pevcu seči v roko. Bieber naj bi zavrnitev komentiral z besedami: "Dobra je bila“

Opazka naj bi se nanašala na Mirando Kerr, Orlandovo bivšo, s katero naj bi Bieber flirtal, ko je bila ta še poročena z Bloomom. Izrečene besede so igralca pognale na noge. Razburil se je do te mere, da je Bieberja udaril. 

Prisotnim v restavraciji je del petelinjenja uspelo posneti. Nekatere priče trdijo, da je Bloom zgrešil, medtem ko drugi pravijo, da je bil natančen. Kar nekaj pa jih je Bloomov udarec pospremilo z navdušenim ploskanjem. 

Po odhodu iz kluba je Bieber na svojem Instagramu objavil fotografijo Mirande Kerr v kopalkah, a jo je kmalu po objavi zbrisal. Sicer pa se njuno zasebno življenje ni prepletlo samo z domnevnim flirtanjem med Bieberjem in Kerrovo. Orlanda Blooma so namreč spomladi ujeli s Seleno Gomez, s katero Bieber, s prekinitvami, prijateljuje že nekaj let. Očitno vroče krvi med omenjenima mladcema še ne bo konec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.