Ostal brez besed. Tega vprašanja Dejan Vunjak ni pričakoval

"To je vprašanje, ob katerem mi je zmanjkalo besed. To se ne zgodi prav pogosto,“ je bil nad našim vprašanjem presenečen mladi pevec Dejan Vunjak.
Oglej si celoten članek

Dejan Vunjak je na svoj 25. rojstni dan izdal novo pesem, ki nosi naslov Če mam pa tebe. Zanjo so že posneli videospot. Dejana smo vprašali, komu bi pesem posvetil, če bi jo smel posvetiti le eni osebi. "To je vprašanje, ob katerem mi je zmanjkalo besed. To se ne zgodi prav pogosto. Vsa čast. Zelo dobro vprašanje, na katero nisem bil pripravljen,“ je bil presenečen lanskoletni zmagovalec šova Zvezde plešejo, ki nam je nato razložil, da je bila skladba v bistvu napisana kot opomnik vsem, da se moramo več družiti, se zabavati … "Kadar poslušamo starejše, lahko velikokrat slišimo, da so živeli v pomanjkanju, da so bili vojni časi, a so se imeli kljub temu zelo lepo. Ko nam gre vse narobe, je lažje, če imamo ob sebi nekoga in znamo biti drug do drugega dobri,“ še pravi Dejan.

Dejan Vunjak Dejan Vunjak o obtožbah: Zato je izbral Brendijevo pesem

"Upam, da bom šel po tej poti"

Dejan je rojstni dan praznoval v sredo, a za praznovanje še ni našel časa. "Delal sem, zvečer pa sem družino peljal na večerjo. Letošnji rojstni dan si bom zapomnil predvsem po tem, da smo izdali pesem Če mam pa tebe, ki predstavlja darilo mojim oboževalcem.“ In kaj si je zadal za naslednjih pet let? "Rad bi še bolj zagrizel v glasbo, naredil nove projekte, šel na samostojno koncertno turnejo in izdal novo ploščo. Na tem sicer že delamo na polno. Rad bi zaključil tudi študij.“ O zasebnih načrtih, kot so na primer otroci in poroka, pa mladenič pravi: "Za zdaj sem zelo vesel, da sem stric, to vlogo obožujem. Trenutno še ne bi rad zaplaval v druge vode, kot so na primer očetovske. Mislim, da sem še preveč nor in mlad za to vlogo.“



Njegov vzornik je še vedno njegov oče, žal že pokojni pevec Brendi, ki nas je zapustil leta 2011. "Ravno včeraj smo se pogovarjali, da je oče pri teh letih že imel hite. V tem obdobju je izdal Mandarino in druge popularne pesmi. Upam, da bom šel po tej poti.“ Dejan je s prvimi odzivi na pesem zelo zadovoljen in tudi mi smo prepričani, da jo bomo to poletje pogostokrat slišali na radijskih valovih.

Dejan Vunjak Dejan Vunjak: "Moram priznati, da sem jo še dobro odnesel"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:23 27. April 2018.

    Glasba za pijancke,gasilske in kmecke veselice.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.