Magazin > VIP
376 ogledov

Dejan Vunjak o obtožbah: Zato je izbral Brendijevo pesem

Dejan Vunjak, piknik Zvezde pod klobuki, Saša Despot
Nekateri gledalci so bili mnenja, da je Dejan Vunjak za zadnji ples v Zvezdah plešejo izbral Brendijevo pesem, da bi dobil več glasov.

Tako na Twitterju kot tudi na Facebooku smo zasledili nekaj komentarjev, češ da je Dejan Vunjak v finalni oddaji šova Zvezde plešejo z namenom izbral pesem pokojnega očeta Brendija. S soplesalko Tadejo Pavlič sta namreč zaplesala na Brendijevo pesem Ona sanja Pariz. Nekateri so bili mnenja, da je to naredil taktično, da bi dobil več glasov.

"Verjetno so za vsakim uspehom tudi kritike, tako pozitivne kot tudi negativne. To sem se naučil že od majhnih nog zanemarjati," je za Žurnal24 povedal zgovorni Dejan in dodal: "Na to imam čisto preprost odgovor. Ona sanja Pariz je pesem, ki je bila vedno del neke lepe zgodbe, ki se še zdaj odvija. To je bila prva priredba od očeta, ki sem jo naredil in s katero sem začel nastopati. Rekel sem si, da mora biti ta pesem vpletena v čim več stvari v mojem življenju. Torej, če smo začeli na pesem Po dekle, ki jo je moj oče priredil po Slaku, dejmo v tem slogu še zaključiti, torej z očetovo pesmijo."

Dodal je, da je že od začetka svoje kariere in tudi v oddaji Zvezde plešejo sam sebi obljubil, da bo delal za ljudi, ki ga spremljajo in ga imajo radi ter ga spodbujajo: "To da bi bila Ona sanja Pariz karta, ki bi igrala na čustva ljudi, ni bila. Tisti, ki nas poslušajo in ki imajo radi takšno glasbo, bi nas podprli ne glede na to, katero pesem bi izbrali za zadnji ples. Šlo je bolj za to, da sam pri sebi zabeležim zaključek ene lepe zgodbe."

Dejan je tudi povedal, da tekmovalci pri izbiri glasbe med šovom niso imeli nikakršnega vpliva, le v finalni oddaji so si za zaključni ples lahko izbrali pesem, na katero bodo zaplesali.

Komentarjev 1
  • Avatar skeptik
    skeptik 13:52 09.junij 2017.

    K.D., mrhovinarstvo imaš očitno v genih, novinarstva pač ne