Padli kolesar spet znorel in napadel

Foto: Profimedia
Jan Ullrich v javnosti znorel.
Oglej si celoten članek

Nemški kolesarski zvezdnik Jan Ullrich je v začetku avgusta, po tem, ko je v hotelu pod vplivom prepovedanih snovi davil prostitutko, pristal v psihiatrični bolnišnici. 44-letnik se je nato podal v kliniko za odvajanje od odvisnosti, kjer si je Ullrich, tako je povedal sam, nabral novih moči.

Incident Kolesarski zvezdnik vdrl k slavnemu igralcu, odšel v lisicah

Janu pa so pretekli teden na Majorki spet popustili živci. Napadel je fotografinjo nemške televizije RTL, ki ga je v družbi kolega čakala pred restavracijo, v kateri je s prijateljico obedoval. Ko je stopil iz restavracije, je znorel. »Stala sem zunaj, nato pa je videl mojega kolega in ga napadel skozi okno mojega avtomobila,« je povedala fotografinja in dodala, da je bil nekdanji kolesarski as tako razburjen, da ga ni bilo mogoče pomiriti. »Nato sem izstopila in rekla: ’Jan, govoriti moram s tabo.’ Ob avtu je stal kot kup nesreče. Rekla sem mu, da potrebuje pomoč, odvrnil je: ’Zakaj potrebujem pomoč?’ Nato pa spet znorel.«

Spet aretiran Padli kolesar žalil in napadel prostitutko

Fotografinja pravi, da ji je bilo takoj jasno, da zdravljenje v kliniki ni bilo uspešno, saj je bil Ullrich vinjen. Kljub temu naj bi se po sporu usedel za volan in se odpeljal domov. O tem je fotografinja obvestila policijo, ki pa je po njenih besedah preverila le, ali je Jan srečno prispel domov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:46 17. September 2018.

    Ta vec ne bo dolgo med zivimi.Telo je leta prenasalo mocna pozivila in kemijo,ljubitelj alkota je bil vedno,zdaj se trde …

  • mph
    08:57 17. September 2018.

    Zanimivo, ve se, da ima psihične težave .. zdaj pa ga je treba še dodatno drezat.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.