Magazin > VIP
4899 ogledov

Padli kolesar spet znorel in napadel

jan ullrich
Jan Ullrich v javnosti znorel.

Nemški kolesarski zvezdnik Jan Ullrich je v začetku avgusta, po tem, ko je v hotelu pod vplivom prepovedanih snovi davil prostitutko, pristal v psihiatrični bolnišnici. 44-letnik se je nato podal v kliniko za odvajanje od odvisnosti, kjer si je Ullrich, tako je povedal sam, nabral novih moči.

jan ullrich Incident Šport Kolesarski zvezdnik vdrl k slavnemu igralcu, odšel v lisicah

Janu pa so pretekli teden na Majorki spet popustili živci. Napadel je fotografinjo nemške televizije RTL, ki ga je v družbi kolega čakala pred restavracijo, v kateri je s prijateljico obedoval. Ko je stopil iz restavracije, je znorel. »Stala sem zunaj, nato pa je videl mojega kolega in ga napadel skozi okno mojega avtomobila,« je povedala fotografinja in dodala, da je bil nekdanji kolesarski as tako razburjen, da ga ni bilo mogoče pomiriti. »Nato sem izstopila in rekla: ’Jan, govoriti moram s tabo.’ Ob avtu je stal kot kup nesreče. Rekla sem mu, da potrebuje pomoč, odvrnil je: ’Zakaj potrebujem pomoč?’ Nato pa spet znorel.«
jan ullrich Spet aretiran Šport Padli kolesar žalil in napadel prostitutko

Fotografinja pravi, da ji je bilo takoj jasno, da zdravljenje v kliniki ni bilo uspešno, saj je bil Ullrich vinjen. Kljub temu naj bi se po sporu usedel za volan in se odpeljal domov. O tem je fotografinja obvestila policijo, ki pa je po njenih besedah preverila le, ali je Jan srečno prispel domov.
Komentarjev 3
  • Lovebites8 13:46 17.september 2018.

    Ta vec ne bo dolgo med zivimi.Telo je leta prenasalo mocna pozivila in kemijo,ljubitelj alkota je bil vedno,zdaj se trde droge,smrtnonosna kombinacija.Telo ne more zdrzat vecno.

  • mph 08:57 17.september 2018.

    Zanimivo, ve se, da ima psihične težave .. zdaj pa ga je treba še dodatno drezat.

Sorodne novice