Planet TV: S tem ljubezenskim šovom želijo tekmovati s Pop TV!

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Resničnostna oddaja, ki je "mešanica" šovov Zvezde plešejo in Ljubezen po domače.
Oglej si celoten članek

Planet TV se na jesenski boj za gledalce vneto pripravlja, saj so že sredi poletja napovedali prihod novega resničnostnega šova. Na Planet prihajajo zmenkarije malce drugače, za zapeljevanje bodo namreč poskrbeli plesni koraki. Če radi plešete in iščete nekoga, s katerim bi delili koreografijo ljubezni, se lahko prijavite v oddajo Zapleši v ljubezen.

 V oddaji bosta dva posameznika, ki si želita plesnega zmenka, vsak zase in pod vodstvom mojstrov plesa vadila plesne korake. Plesišče je idealen kraj za zmenek na slepo, kjer se bosta dve polovici koreografije združili v celoto, dva neznanca pa zaplesala svojo plesno zgodbo. Na koncu prvega skupnega plesa in s tem tudi prvega srečanja se bosta odločila, ali se želita znova srečati in, ali se bo iz prvih plesnih korakov razvilo tudi kaj več …

Če ste samski in radi plešete, se lahko prijavite na najbolj razburljiv zmenek doslej! Plesni učitelj vas bo naučil korakov, ki jih boste preizkusili na prvem srečanju s svojo potencialno boljšo polovico. "Mi vas naučimo vseh pravih korakov in poskrbimo za romantično vzdušje, ali boste s svojim soplesalcem oziroma soplesalko po prvem skupnem plesu odplesali skupni zgodbi naproti, pa je odvisno od vas," pravijo na Planet TV.

Foto: Planet TV Zapleši v ljubezen

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:45 6. Avgust 2019.

    Glede na to, da pod člankom "Migrant v Azilnem domu Vič videl, kar ne bi smel?" na portalu Žurnal ni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.