Po avdiciji zakuril splet

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Britanski talenti. Na zadnji oddaji so sodniki in vsa dvorana plesali na pesem Wigle Wine.
Oglej si celoten članek

Navdušenje nad pesmijo in pevcem Donchezom Dacresom po zadnji avdicijski oddaji britanskih talentov presega meje otoka, na spletu se širi kot požar.

60-letni Britanecje s pesmijo Wiggle Wine, ki jo je spisal sam, navdušil dvorano in sodnike, ki so se pridružili pozibavanju ob reggae ritmih. Rojewn je bil na britanskem otoku, se z družino kot 3-letni deček preselil na Jamajko in se vrnil kot 18-letnik. Denar si služi s popravilom avtomobilov, njegov ves svet pa mu predstavljata glasba in družina, se je predstavil simpatični talent.

Po njegovem nastopu je sodnik Simon Cowell komentiral, da je on gotovo človek, zaradi katerih delajo šov, sodnik David Walliams pa mu je podelil direktno vstopnico za polfinale.

Vroče! Tako seksi je postal simpatični Žan iz Slovenija ima talent

Pesem 60-letnika, ki gre izjemno dobro v uho, ima gotovo vse potenciale, da postane veliki poletni hit.

"Sem četnik" Tako je propadel eden največjih talentov Balkana

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.