Po joku na radiu: Avdić je ukrepal

Foto: YouTube
Foto: YouTube
Se ga je šef Radia 1 usmilil?
Oglej si celoten članek

Mihu Deželaku, sovoditelju jutranjega programa Denis Avdić showa na Radiu 1, se je ta teden ponudila enkratna priložnost, a jo je žal zamočil. S svojim šefom Leom Oblakom, ki ga na Radiu 1 kličejo tudi Revni milijonar, se je dogovoril za sestanek, na katerem bi se pogovarjala o povišici, a je Deželak zaradi gneče na cesti nekaj minut zamudil, Revni milijonar pa je ta čas že odšel.

Magazin Drama na radiu: Avdić le nemo gledal, Deželak v solzah …

Da je bila zadrega še večja, je Deželak le dva dni za tem zjutraj zamudil v službo. Oblak mu je zato pustil darilce, ki pa ni bilo to, kar je Miha pričakoval. Dobil je namreč budilko, da ne bo več zamujal. Njegov sovoditelj Denis Avdić mu je na pomoč sicer priskočil že v sredo, ko je poklical šefa, da bi se mu Deželak še enkrat opravičil, a ker ni zaleglo, je Denis pri šefu ukrepal še na izrednem sestanku, ki naj bi trajal kar dve uri. 

Oblak pa je Deželaku poleg budilke tako podaril še dve pismi. Takole je pisalo v prvem: "Res je, da nisi talent za točen prihod na pomembne sestanke, saj ne vem, če poznam še koga, ki se dogovori za sestanek za povišico in potem zaspi in to ob dveh popoldne. Miha, ti si res nekaj posebnega, si Deželak Junak, ki več kot 1000 otrokom omogočaš morje. /.../ Si največje srce našega podjetja. Kljub raztresenosti, si zavzet pri delu in tudi, ko imaš slab dan, še vedno daš vse od sebe za radio in poslušalce. Skupaj delava že 20 let, kar včasih ni lahko, ne zate, ne zame. V zadnjem času si znižal zamujanje na letni ravni za 4 odstotke in si edini človek, ki pravi, da je Dacia dober avto. In kar je najbolj pomembno, imaš super prijatelje, tako v tvoji ekipi z Denisom, Janjo in Anjo na čelu, kot med poslušalci. Zaradi vsega naštetega sem ugodil tvoji prošnji in Denis ti bo dal ovojnico, v kateri je številka povišice. Ta povišica mora ostati skrivnost, če boš komurkoli zaupal, kakšna je tvoja plača, najin dogovor ne velja več."

Denis je nato Deželaku predal še zavojček in ko ga je odprl, so ga spet preplavile solze, Denisu pa je zaupal: "Super si se zmenil, hvala."

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 22:33 30. November 2019.

    A ne no,puste Avdića pri miru,on je čisto vredu, Denis ne pusti,da ti pridejo do živega,oni so ti fouš,žleht so,ker …

  • MS
    15:12 30. November 2019.

    Le moralni pohabljenci lahko pljuvajo po tem plemenitem in čustvenem človeku! Deželak zbral več kot 280 tisoč evrov za letovanje …

  • 13:40 30. November 2019.

    Postali ste že dnevne more s tistimi vašimi kvazi forami. Res si pravi dedec, cmerast kot 5 let star otrok. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.