Po kronanju: Paparaci ujeli Meghan Markle, in to brez Harryja

Foto: Profimedia meghan markle Foto: Profimedia meghan markle Foto: Profimedia meghan markle Foto: Profimedia meghan markle
Karel na prestol, Meghan na hrib.
Oglej si celoten članek

Meghan Markle v soboto ni bilo na kronanju kralja Karla III., uradno zato, ker je njen prvorojenec na ta dan praznoval rojstni dan, neuradno pa se govori, da je Meghan dvoru poslala zahteve, ki pa so jih zavrnili.

Harry je po kronanju takoj sedel na letalo in odletel domov, del nedelje pa očitno ni preživel s svojo soprogo. Meghan so paparaci namreč ujeli v družbi prijateljev Markusa Andersona in Heather Dorak. Skupaj so odšli na 40-minutni pohod.

Meghan par pozna že mnogo let. Markus je vodja znanega kluba Soho House, Heather pa je inštruktorica pilatesa in joge, s katero je vojvodinja nekoč pridno trenirala. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 06:42 10. Maj 2023.

    Ir. K. in ana Ana H. Fetih sta bisera našega novinarstva!!!

  • 16:33 9. Maj 2023.

    Za Božjo voljo, nehajte nas trpinčit s temi ''novicami'' Koga briga da so šli na pohod???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.