Magazin > VIP
29464 ogledov

To je za svoj prihod na kronanje zahtevala Meghan in pogorela

Harry in Meghan Profimedia
Harry pride na kronanje Karla III., Meghan bo doma pri otrocih.

Velika Britanija se bo že zelo kmalu veselila s svojim novim kraljem, ki bo 6. maja še uradno sedel na prestol. Dolgo se je ugibalo, ali bosta na kronanje prišla tudi Harry in Meghan. Pretekli teden je bilo ugibanj konec. Harry pride, Meghan ostaja pri otrocih, menda zato, ker na ta dan Archie praznuje 4. rojstni dan.

To je le izgovor, pravi strokovnjak za kronane glave Tom Bower, ki je za medije povedal, da je dvor zavrnil Meghanine zahteve. Američanka je menda zahtevala, da ji na kronanju podelijo pomembnejši položaj, poleg tega je želela, da bi s Harryjem lahko odločala o tem, kje bosta sedela. 

Harryja pa bodo po pisanju RTL-a "izolirali", tudi zato, da bi se izognili neprijetnemu srečanju med bratoma. Kot je znano, sta Will in Harry že nekaj časa na bojni nogi. Harryjeva knjiga je za prestolonaslednika namreč imela negativne posledice.

Kot poroča nemški portal, so prihode na prizorišče kronanja "na minuto natančno" preračunali, Harryja pa posedli tako daleč od ostalih vidnih članov kraljeve družine, da jih kamera nikakor ne bo mogla skupaj ujeti v kader. Zavedajo se namreč, da pogledi včasih povedo več kot 1000 besed in da bodo mediji naslednji dan zagotovo analizirali vsako gesto. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • darefoks 16:53 17.april 2023.

    kraljica lenuhov, smrdi na dalec

  • Herkules 11:45 17.april 2023.

    Kraljica afriških kolonij?