Po vsem pompu Miša Molk še ne gre v pokoj

Foto: Jože Suhadolnik
Foto: Jože Suhadolnik
Po ultimatu, ki ga je Molkovi postavila RTV Slovenija, se Miša zaenkrat s televizije še ne poslavlja.
Oglej si celoten članek

Kot smo pisali pred kratkim, je bilo napovedano, da Miša Molk odhaja v pokoj. "Najprej si moram oddahniti od te hiše, prvi načrti bodo zagotovo potovanje, razmišljam pa tudi o knjigi, ki bi jo rada napisala," je takrat povedala za Žurnal24. Na RTV Slovenija o okoliščinah njenega odhoda niso želeli govoriti.

Miši so prav tako ponudili vodenje rubrike Prestiž v oddaji Panorama ali pa bi jo čakala izredna odpoved delovnega razmerja. Tega ni sprejela, vse njene druge predloge (nova oddaja, mentoriranje, podkasti) pa so zavrnili. V izjavi se je obregnila tudi ob ukinitev oddaje Z Mišo. "Načrtovana je bila do konca leta, ukinili pa so jo februarja. To je bil šok – ker mi tega ni nihče sporočil, nihče utemeljil," je komentirala za omenjeni portal.

Foto: Žiga Culiberg Miša Molk

Valentin Areh, ki je bil v času ukinitve oddaje del vodstva na RTV Slovenija, je povedal, da je imela oddaja Z Mišo slabo gledanost. Molkovi so predlagali povečanje števila oddaj, a se s tem ni strinjala, zato so oddajo ukinili. Po ukinitvi naj Molkova ne bi imela več nobenega predloga za morebiten nov projekt.

Mišo smo poklicali, da bi jo vprašali, kaj počne v pokoju, povedala nam je, da tega zaenkrat ne more komentirati in da bo več lahko povedala čez en mesec.

Po naših preverjenih informacijah naj bi v pokoj odšla 30.6.  Ali to pomeni, da bo šla v pokoj takrat ali jo bomo videli še v kakšni finalni TV vlogi, pa zaenkrat ostaja skrivnost. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 44

  • 07:55 5. Junij 2023.

    Hočemo Vido Petrovčić.

  • 07:25 5. Junij 2023.

    Nehajmo plačevat to drhal pokvarjeno.

  • 06:28 5. Junij 2023.

    Redno podmazana zgoraj z kozmetičnimi olji spodaj z bingl oljem

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.