Magazin > VIP
44261 ogledov

Po vsem pompu Miša Molk še ne gre v pokoj

MIša Molk Jože Suhadolnik
Po ultimatu, ki ga je Molkovi postavila RTV Slovenija, se Miša zaenkrat s televizije še ne poslavlja.

Kot smo pisali pred kratkim, je bilo napovedano, da Miša Molk odhaja v pokoj. "Najprej si moram oddahniti od te hiše, prvi načrti bodo zagotovo potovanje, razmišljam pa tudi o knjigi, ki bi jo rada napisala," je takrat povedala za Žurnal24. Na RTV Slovenija o okoliščinah njenega odhoda niso želeli govoriti.

Miši so prav tako ponudili vodenje rubrike Prestiž v oddaji Panorama ali pa bi jo čakala izredna odpoved delovnega razmerja. Tega ni sprejela, vse njene druge predloge (nova oddaja, mentoriranje, podkasti) pa so zavrnili. V izjavi se je obregnila tudi ob ukinitev oddaje Z Mišo. "Načrtovana je bila do konca leta, ukinili pa so jo februarja. To je bil šok – ker mi tega ni nihče sporočil, nihče utemeljil," je komentirala za omenjeni portal.

Miša Molk | Avtor: Žiga Culiberg Žiga Culiberg

Valentin Areh, ki je bil v času ukinitve oddaje del vodstva na RTV Slovenija, je povedal, da je imela oddaja Z Mišo slabo gledanost. Molkovi so predlagali povečanje števila oddaj, a se s tem ni strinjala, zato so oddajo ukinili. Po ukinitvi naj Molkova ne bi imela več nobenega predloga za morebiten nov projekt.

Mišo smo poklicali, da bi jo vprašali, kaj počne v pokoju, povedala nam je, da tega zaenkrat ne more komentirati in da bo več lahko povedala čez en mesec.

Po naših preverjenih informacijah naj bi v pokoj odšla 30.6.  Ali to pomeni, da bo šla v pokoj takrat ali jo bomo videli še v kakšni finalni TV vlogi, pa zaenkrat ostaja skrivnost. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 44
  • jezero 07:55 05.junij 2023.

    Hočemo Vido Petrovčić.

  • ana77 07:25 05.junij 2023.

    Nehajmo plačevat to drhal pokvarjeno.

  • albert6 06:28 05.junij 2023.

    Redno podmazana zgoraj z kozmetičnimi olji spodaj z bingl oljem