Magazin > VIP
51633 ogledov

Molkovo z ultimatom prisilili v pokoj

Miša Molk
1/7
Arhiv RTV Slovenija
Miša Molk je potrdila, da odhaja v pokoj.

68-letna televizijska legenda se poslavlja. Kot so poročale Slovenske novice naj bi Miši Molk RTVS postavila ultimat, ki pa ga očitno ni sprejela. To, da so Molkovi vodilni res ponudili oddajo Prestiž in ji obljubili, da jo bo lahko oblikovala po svojih željah, so nam pred dnevi potrdili viri na RTV, ki sicer pravijo, da so to storili predvsem zato, ker s storilnostjo Molkove v zadnjem letu niso bili zadovoljni. S katerimi projekti se je razen Misije Evrovizije še ukvarjala, smo vprašali RTVS, kjer pa nam na vprašanja, poslana že pred dvema dnevoma, niso odgovorili. Prav tako čakamo na odgovor, kako visoka je bila plača Molkove. Danes smo jih po telefonu še enkrat prosili za odgovore, ki jih še vedno čakamo. 

Tudi Molkova se po elektronski pošti, ki smo jo poslali pred dnevi, na naša vprašanja ni odzvala, smo jo pa priklicali danes in slišati je bila zelo zadovoljna. "Ravno sem na poti v kadrovsko službo in po dopustu odhajam v pokoj. Občutki so božanski. Najprej si moram oddahniti od te hiše, prvi načrti bodo zagotovo potovanje, razmišljam pa tudi o knjigi, ki bi jo rada napisala," je za Žurnal24 povedala legendarna voditeljica. Kaj si misli o razmerah na RTVS pa je odkrito spregovorila že septembra

Vsa leta je ostala zvesta Televiziji in Radiu Slovenija, čeprav je v preteklosti dobila več ponudb komercialnih televizij. Priznala je, da je bila RTVS nekoč njen drugi dom. Ali se bo morebitnim povabilom drugih televizij odzvala sedaj? Za naš medij je še dodala, da o tem ne razmišlja. Po pisanju Slovenski novic v pokoj odhaja 30. junija. 

V galeriji si poglejte nekaj njenih televizijskih trenutkov, s svojimi razvedrilnimi in pogovornimi oddajami, ki jih je vodila in urednikovala, je vsekakor pustila velik pečat v našem televizijskem prostoru, zato nič čudnega, da ji nekateri še danes pravijo prva dama naših televizijskih zaslonov. 

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 33
  • Avatar Garancija
    Garancija 08:16 18.november 2023.

    Pred 20 leti je pa dala vse nase

  • tim6 00:35 23.april 2023.

    Najboljs da se še 10 let praska po riti in nič ne dela za lepo plačo ane. Pa kaj mislijo te komunajzercki da jim je služba kar doživljenjsko zagarantirana. Smradi so se lepo zabubl na RTV. Saj ni čudno potem ...prikaži več da govorijo da so jim ukradli RTV🤣🤣🤣

  • sandi76 09:53 22.april 2023.

    10 let prepozno ! Z njenim famoznim delovnim mestom "varuh gledalčevih pravic" so dokončno zacementirali najbolj bizarno delovno mesto na RTV-ju !

Sorodne novice