Magazin > Film & Glasba & TV
37004 ogledov

RTVS odgovarja, zakaj je po vseh teh letih odslovila legendarni obraz

viktorji Ribič Pepe Anže Petkovšek
Razočarali otroke?

Lik Ribiča Pepeta, ki sta ga pred petnajstimi leti oživela glasbenik Jože Potrebuješ in akademski slikar Igor Ribič, ki ga tudi upodablja, se poslavlja z nacionalne televizije, kot smo poročali pred novim letom. Dobra novica pa je, da bodo doslej posnete dele na TV Slovenija še vedno predvajali, kot so povedali za zurnal24.si. Razkrili so tudi razloge, zakaj novih epizod ne bodo več snemali. 

"Oddaja Ribič Pepe ostaja na Televiziji Slovenija, ne bomo pa več snemali novih epizod. Oddaja je nastajala 14 let, v arhivu imamo več kot 350 oddaj, ki jih bomo z veseljem prikazovali vedno novim generacijam otrok. V uredništvu Otroških in mladinskih oddaj se vsako leto soočamo z manj denarja, želja, zamisli in pobud pa je veliko, zato si želimo ustvariti še kakšno novo vsebino. Oddaja Ribič Pepe pa bo še vedno nagovarjala otroke vsako pomlad in poletje. O vseh morebitnih novih vsebinah bomo javnost pravočasno obveščali preko običajnih kanalov komuniciranja," so pojasnili. 

Komentarjev 5
  • dusan72 07:31 05.januar 2023.

    Zaradi pomanjkanja denarja bi itak lahko 70% prisklednikov na RTV odpustili. Potrebujejo samo še ekipo za dobro jutro in dnevnik, pa mogoče še kakšnega. Pa par montažerjev in nekoga, ki bo skrbel, da ZNOVA nemoteno teče naprej. 50 ljudi vrh glave.

Sorodne novice