Pod krošnje med ustvarjalce umetnin

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V park Tabor ste pod krošnje jutri znova vabljeni na druženje, tokrat z ustvarjalci umetninic.
Oglej si celoten članek

Park Tabor, ki je ta mesec zaživel pod okriljem kolektiva prostoRož, bo jutri poln umetnin. Zasedel ga bo namreč umetniški sejem pod krošnjami, ki je umetnike lani združil septembra. Letos bodo kreativne sile nadobudni ustvarjalci širili vsako prvo soboto v poletnih mesecih.

Prvič ga ujemite jutri, ko se bodo med 14. in 18. uro s svojimi unikatnimi deli predstavili ustvarjalci z vseh področij oblikovanja. Sejem bo tako ustvaril prostor, kjer se izmenjujejo izkušnje in kujejo navdihi za nova ustvarjanja, obenem pa mladim umetnikom omogoča predstavitev svojih del in povečanje prepoznavnosti. Obiskovalcem bodo tako na voljo najrazličnejši unikatni izdelki, ki jih lahko redkokdaj in redkokje najdejo.

Sejem bo potekal v okviru različnih kulturnih in športnih aktivnosti letošnjega programa parka Tabor. Pobudnice in začetnice projekta so arhitekte društva prostoRo, ki so lani začele s prenovo, predvsem pa z obujanjem parka

Vstopnine ni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.