Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Pod krošnje med ustvarjalce umetnin

Park Tabor Žurnal24 main
V park Tabor ste pod krošnje jutri znova vabljeni na druženje, tokrat z ustvarjalci umetninic.

Park Tabor, ki je ta mesec zaživel pod okriljem kolektiva prostoRož, bo jutri poln umetnin. Zasedel ga bo namreč umetniški sejem pod krošnjami, ki je umetnike lani združil septembra. Letos bodo kreativne sile nadobudni ustvarjalci širili vsako prvo soboto v poletnih mesecih.

Prvič ga ujemite jutri, ko se bodo med 14. in 18. uro s svojimi unikatnimi deli predstavili ustvarjalci z vseh področij oblikovanja. Sejem bo tako ustvaril prostor, kjer se izmenjujejo izkušnje in kujejo navdihi za nova ustvarjanja, obenem pa mladim umetnikom omogoča predstavitev svojih del in povečanje prepoznavnosti. Obiskovalcem bodo tako na voljo najrazličnejši unikatni izdelki, ki jih lahko redkokdaj in redkokje najdejo.

Sejem bo potekal v okviru različnih kulturnih in športnih aktivnosti letošnjega programa parka Tabor. Pobudnice in začetnice projekta so arhitekte društva prostoRo, ki so lani začele s prenovo, predvsem pa z obujanjem parka

Vstopnine ni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.