Polesova žena pri štiridesetih "trga gate"!

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Takšno lepotico ima doma Peter Poles.
Oglej si celoten članek

Priljubljubljenemu voditelju Petru Polesu je resnično padla sekira v med. Ne le, da ima vsako televizijsko sezono zagotovljeno voditeljsko mesto,  jeseni Dan najlepših sanj, spomladi šov Zvezde plešejo, pravi srečnež je tudi za domačim ognjiščem. Njegova življenjska sopotnica Nika Veger, uspešna lepotna blogerka, je z leti namreč še bolj slastna, kot je bila, ko sta se golobčka pred več kot desetimi leti spoznala.

Magazin Uff, kakšno noro zabavo je žena pripravila Petru Polesu!

Na Instagramu je pokazala svoje zavidanja vredno telo, ki bi ga zlahka pripisali kakšni dvajsetletnici, čeprav Nika šteje štiri desetletja. Da je za njen fantastičen videz zaslužen predvsem zdrav način življenja, ni skrivnost, saj je Nika velika zagovornica zdravega načina življenja, ki je hkrati tudi prijazno do okolja.

Peter Poles Je Peter Poles skočil v zakonski jarem?

Par, ki ima dve ljubki hčerki, Amalijo in Belo, se trenutno nahaja v Mehiki, saj so ena izmed njihovih družinskih tradicij tudi zimska potovanja v tople kraje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 14:28 29. Januar 2019.

    Sodelavec: Trga gate, samo ne spredaj, ampak zadaj.

  • ode
    19:11 27. Januar 2019.

    Še posebno potem, ko se za večerjo napoka fižola z jajci, bučnim oljem in naribano črno redkvijo.

  • 15:38 27. Januar 2019.

    Pa da sa osebki tako vun mečejo.. le kaka samopromocija je to, ker te noben drug ne vidi, kakor samo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.