Položaj, v katerem spita, razkriva, kako blizu sta si

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Znanstveniki pravijo, da se z spremenjenim odnosom v vaši vezi, spremeni tudi vajin spalni položaj, pravijo znanstveniki. Vendar, pozor, ni toliko pomemben položaj, v katerem zaspita, kot položaj, ki ga zavzameta tekom noči in v katerem se prebudita.
Oglej si celoten članek

Položaj medenega meseca
Že ime govori samo za sebe. Pravkar sta začela zvezo in sta popolnoma zaljubljena. Pari, ki so sveže zaljubljeni, pogosto spijo v objemu, z obrazom drug proti drugemu. 

Položaj dialoga: Zelo trdna veza
Če spita z obrazom drug proti drugemu, a malce narazen, je vajina zveza trdna in intenzivna. Verjetno sta par že zelo dolgo. Manjka vama medosebne komunikacije in čas preživet skupaj. Kdaj sta si nazadnje privoščila romantični konec tedna v dvoje?

Položaj opazovalca zvezd: Kemija je, vendar …
Oba ležita na hrbtu, eden izmed vaju, najpogosteje ženska, pa ima glavo na partnerjevih ramenih. Kemija med vama zagotovo je, a morda je to znak, da morate bolje prisluhniti partnerju in upoštevati tudi njegovo mnenje. 

Magazin Ta astrološka znamenja se fatalno privlačijo

Položaj srce na srce: On je šef
Ta položaj je podoben položaju opazovalca zvezd, a veliko bolj intimen. Partnerka z zgornjim delom telesa leži na prsih partnerja. V tem položaju spijo pari, ki si odkrito izkazujejo ljubezen. Kot par se obnašajo tudi pred prijatelji in znanci, skrbijo drug za drugega, a ta položaj nakazuje, da je moški v tej zvezi šef. 

Položaj cenim te: Zelo trdna veza
S hrbtom sta obrnjena drug proti drugemu, hkrati pa zelo blizu. Pari, ki spijo v tem položaju so v zelo srečni zvezi in spoštujejo zasebnost drug drugega. Zato so obrnjeni stran od partnerja, a vseeno želijo ostati v bližini. 

Položaj svobode: Zelo neodvisni ali zelo skregani?
Sta vsak na svojem koncu postelje? Znak za alarm! Ali sta se pred odhodom v posteljo skregala ali pa v vajini zvezni nekaj ni v redu. Pari, ki spijo v takem položaju, potrebujejo ogromno časa zase.

Položaj žlice: Rezerviran za prvih pet let veze
Harmonija in strast sta osnova vaše . Tak položaj je pogost v prvih petih letih zveze. Partner, ki leži zadaj je ponavadi tisti, ki dominira, partner, ki je spredaj, pa se počuti varnega. 

Veronika Podgoršek Veronika Podgoršek: "Za dober odnos sta vedno potrebna dva"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.