Pop TV odgovarja na očitke o dvojnih merilih

Foto: Anže Petkovšek Hajdi in Anže Foto: Pop TV Super par
Nov šov še pred predvajanjem dviguje veliko prahu.
Oglej si celoten članek

Pomladni večeri na Pop TV bodo v znamenju ljubezni in ekstremnih preizkušenj. Osem izbranih parov čaka bivanje v razkošni vili, kjer bodo spoznavali sebe ter druge pare. S številnimi zabavnimi, fizičnimi in psihološki izzivi bodo preizkusili svoje sposobnosti, potrpljenje, pogum in požrtvovalnost. A le en samozavestni par bo na koncu ljubezen na(d)gradil z veliko denarja in postal edini pravi Super par.

Šovu se bodo pridružili znani in manj znani zaljubljenci, Katarina Benček in Marko Pavlović, Indira Ekić in Matic Kolenc, Luka Korenčič in Ajda Špacapan, Žanet Breški in Timotej Cizej, Eva Centrih in Luka Radaković – Rale, Laura in Borče Stojanov, Nataša in Mike Bergant ter Melita Biserkova in Silvo Bezjak.

Izvedeli pa smo, da bi v šovu skoraj sodeloval tudi ta znani par, ki sta se sicer spoznala in zaljubila v prvi sezoni Planetovega šova Poroka na prvi pogled. To sta Anže in Hajdi, ki sta se jeseni tudi uradno poročila. Hajdi nam je povedala, da sta v izbor prišla že avgusta, a ju je Pop TV nato zavrnil. Razlog pa ni bil ta, da sta sodelovala v šovu Planet TV, temveč, da sta bila takrat v zvezi manj kot eno leto, je za zurnal24.si razkrila Hajdi. 

A manj kot eno leto sta bila v zvezi tudi Žanet in Timotej, pa sta se šovu vseeno pridružila. Kako na to odgovarja Pop TV? "Na izbor tekmovalcev resničnostnih šovov oz. v tem primeru para vedno vpliva več različnih dejavnikov. Že v začetku, v fazi rekrutacije, določimo usmeritve, vendar se v redkih primerih lahko produkcija tudi odloči, da bo naredila izjemo. Tako je bilo tudi v omenjenem primeru. Kako dobro se poznajo vsi sodelujoči pari ter kateri bodo bolj uspešni, pa bomo lahko spremljali kmalu na Pop TV," nam je odgovorila njihova PR služba. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 19:35 26. Februar 2023.

    POP TV in portal 24 ur sta bila v nekem obdobju super. Oboji so bili kritični in objektivni , danes …

  • 17:41 26. Februar 2023.

    Ender, nisem ravno za ukinitev. Naj bo, samo mi tega ne gledamo. Edino tamala občasno pogleda tam kakšen film. Midva …

  • 13:48 26. Februar 2023.

    Matermilo kandidatov jim še ne zmanjka upam le, da jim bo gledalcev. To komercijalno greznico naj ukinejo, ker kvari že …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.