Pop TV ponuja čisto pravo službo v resničnostnem šovu!

Foto: Pop TV
Foto: Pop TV
Ste si vedno želeli videti, kako v resnici potekajo resničnostni šovi, a se jih ne bi udeležili kot tekmovalec? Sedaj je to mogoče, Pop TV namreč ponuja to priložnost ...
Oglej si celoten članek

"Podjetje PRO PLUS v svojo dinamično in raznoliko ekipo z veseljem sprejme nove navdušence, ki svojo prihodnost vidijo v medijskem svetu. /.../ Si želiš pokukati v zakulisje oddaje Masterchef Slovenija in postati del številčne ekipe, ki že 9 sezon ustvarja najbolj priljubljen kuharski šov pri nas? Pridruži se kuharski ekipi Masterchefa in skupaj z nami ustvari nove, nepozabne kulinarične zgodbe," so zapisali v oglasu, v katerem razpisujejo delovno mesto za Pomivalca ali pomivalko v zakulisju kuharske oddaje MasterChef. 

Gre za delo v zakulisju snemanja oddaje in ne pred kamero. Televizija ponuja projektno delo za čas med septembrom 2023 in aprilom 2024 ter delo v prijetnem in dinamičnem delovnem okolju. Odgovornosti, ki pritičejo temu delovnemu mestu pa so: pomivanje posode, čiščenje kuharskih postaj, priprava kuharskih postaj za tekmovanje ter skrb za čistočo in urejenost shrambe s kuharskimi pripomočki. Prijave zbirajo do konca meseca avgusta. 

V zadnji sezoni tega priljubljenega kuharskega šova je v začetku poletja sicer slavila 24-letna Zala Pungeršič, kaj je povedala o zmagi in šovu, pa preberite TUKAJ. 

 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:46 24. Avgust 2023.

    Pop TV jemlje vrag. Še snažilke ne dobijo.

  • 19:46 24. Avgust 2023.

    V bistvu iščejo čistilko 😜

  • 14:56 24. Avgust 2023.

    Nič več ni tako in bo, kot je nekoč bilo..ProPlusu se slabo piše. Naj končno prenehajo z posiljevanjem svojih priljubljenih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.