Magazin > VIP
27993 ogledov

Po zmagi v MasterChefu v kratkem še poroka!

Zala Pungeršič POP TV
Zmagovalka 9. sezone kuharskega šova MasterChef Slovenija je Zala Pungeršič.

Končana je 9. sezona priljubljenega kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija. Kulinarično potovanje je trajalo 39 oddaj, izmed 16 tekmovalk in tekmovalcev, pa je naziv najboljše med vsemi domov odnesla druga ženska v zgodovini slovenskega MasterChefa, 24-letna Zala Pungeršič. V velikem finalu je premagala svojo sotekmovalko, zaveznico in prijateljico Anjo Fir. To je bilo tudi prvič, ko sta se v finalu pomerili dve dekleti. "Res sva si želeli, da končno spet zmaga ženska," sta povedali večkrat in misija se je uresničila.

Zala Pungeršič | Avtor: POP TV POP TV

"Ko sem bila stara 16 let, sem prvič razmišljala, da bi se prijavila na MasterChefa, od takrat do danes je minilo še nekaj sezon, očitno sem pogum zbirala nekaj let," v smehu pripoveduje zmagovalka, ki je že v prvi oddaji sezula svoje sodniške idole, ko jim je pripravila jed, ki jo je pripravljala že njena babica. Zala pa je na nekaj vprašanj odgovorila tudi za Žurnal24.

V šov so vas prišli podpret tudi bližnji, za fanta ste povedali, da je vaš bodoči mož, kdaj bo poroka?

Nisem rekla kar tako, da je moj bodoči mož. Poroka je v načrtu čez dve leti, par pa sva že osem let.

Se odlična kuharica vašega kova morda kdaj prepusti dostavni obrokov na dom?

Kljub temu da sama vrhunsko kuham, se občasno prepustim dostavi in rada preizkušam druge kuhinje, kot so mamičina in babičina.

Kako ste se v šovu spopadali s stresom?

V življenju sem vajena stresnih situacij, zato mi v MasterChefu ni predstavljal ovire. Nobene stvari v šovu nisem vzela negativno in tudi pohval ne, da me kujejo v zvezde, ker sem želela ostati na realnih tleh. Kritike sem vzela dobronamerno in z njimi rasla. 

Kaj je bila ključna sestavina za zmago?

Rekla bi, da sem močna osebnost, miselnost  je tu najpomembnejša. V ekipi smo se vsi povezali, ni bilo drame. Želeli smo si, da vsak dobro kuha, in ko so imeli posamezni igralci psihične padce, se je s svojo pomočjo zelo izkazal Nik.

 dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • munja 12:21 20.junij 2023.

    Ender po tvojem komentarju sodeč, je bil šov ravno za tebe.

  • Ender3 10:50 20.junij 2023.

    Šov za maloumne slovence po scenariju POPtv.

Sorodne novice