Magazin > VIP
31502 ogledov

Zmagovalec našega MasterChefa dobil delo v svetovni Michelinovi restavraciji

masterchef, BRUNO ŠULMAN POP TV
Priložnost na najvišjem nivoju.

Bruno Šulman, zmagovalec MasterChefa Slovenija 2021, se je podal čez lužo, saj je dobil enkratno življenjsko priložnost. Kot je sporočil na svojem Instagram profilu, bo nekaj časa delal v svetovno znani restavraciji Birdsong, v San Franciscu, ki se ponaša s kar dvema Michelinovima zvezdicama. 

"Pred dobrim tednom sem odpotoval v Ameriko, kjer se je zame začela čisto nova izkušnja na najvišjem kulinaričnem nivoju do zdaj. Za nekaj časa bom delal v restavraciji Birdsong z dvema Michelinovima zvezdicama v San Franciscu," je zapisal in že objavil tudi fotografijo z novega delovnega mesta.

Bruno pa sicer ni le kulinarični virtuoz, je tudi atlet in študent psihologije, ki ga odlikuje še dobrodelna nota, saj pogosto obiskuje tabore ZPM Moste-Polje in otroke razveseljuje s peko palačink. Koliko jih je v enem večeru spekel na enem izmed takih dogodkov, preverite TUKAJ

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice