Magazin > VIP
2948 ogledov

To so sanje našega novega "masterchefa"

masterchef POP TV
V finalu 8. sezone šova MasterChef sta se pomerila Luka Novak in Evita Antončič.

Luka Novak je za dve točki ugnal svojo konkurentko Evito Antončič in osvojil naziv 8. masterchefa Slovenije. "Nisem si mislil, da mi bo to uspelo, ampak mi je. Imam ga in jaz vem, ga bom izkoristil ne 100-odstotno, ampak 200-odstotno. Jaz upam, da boste vsi slej ko prej lahko poskusili moje jedi, in vam obljubljam, da bo to nekaj nepozabnega," je po zmagi povedal 29-letni diplomirani inženir tehnologije prometa.

Včeraj se je oglasil tudi v oddaji 24ur Zvečer, kjer je povedal, da še vedno najraje pripravlja morsko hrano, zato si želi svoje znanje nagraditi v tej smeri. "Želim se izpopolniti na morski hrani, da bodo rekli, ko bom imel svojo restavracijo: 'Na morsko gremo pa k Luki.'"

Simpatični mladenič je tudi razkril, da so se tekmovalci najbolj bali Bineta Volčiča. "Kritike me ne prizadenejo, iz njih se poskusim nekaj naučiti. Mislim, da sem to pokazal in sem se učil iz vsakega slabega komentarja, da sem rasel in na koncu prišel do zmage," je še izjavil in dodal, da je bilo v šovu sicer najtežje to, da so bili tekmovalci več mesecev ločeni od prijateljev in družine. "V glavi moraš imeti zadeve razčiščene, da lahko podpiraš samega sebe, se bodriš in pohvališ," pravi Luka, ki meni, da je možno doseči vse, če si le upaš iz cone udobja.

 

Komentarjev 2
  • Slavko Krizman 11:39 18.junij 2022.

    dokler je gledanost so tudi oglasi in s tem denar...ni važno kako neumni so ti šovi

  • Ender3 11:12 18.junij 2022.

    Kakšen blef, zelo lahko je bilo napovedati zmagovalca. Po narejem scenariju v posmeh tudi zvestim gledalcem. Napeto, do konca, kakor za koga?. Ampak s temi bednimi šovi bodo očitno nadaljevali kot, da folk ni prezasiten s poneumljanjem in oglaševanjem.