Magazin > VIP
48634 ogledov

Znana Slovenka v treh mesecih izgubila 17 kilogramov

Sara Rutar Pop TV
Ostali boste brez besed.

 | Avtor: Instagram Instagram
Zmagovalka šova MasterChef Sara Rutar, ki je pred kratkim postala mamica, se je v svoji Instagram zgodbi dotaknila tudi poporodnega obdobja, odvečnih kilogramov in visečega trebuščka. Ob tem je razkrila, da je bila nekoč obsedena s kilogrami in svojim videzom.

"Od vedno sem bila športno aktivna, nikoli nisem bila prav zares suhica, trenirala sem gimnastiko skoraj deset let, pink pong, veslanje, imeli smo dva konja, tako, da sem veliko jahala, vedno sem bila športno zelo aktivna," je pojasnila Rutarjeva, dodala pa še, da tudi rada je, zato prav shirana ni bila nikoli.

"Dejstvo je, da sem 2011 opravila eno ogromno preobrazbo, shujšala sem v treh mesecih 17 kilogramov. Takrat sem začela gledati na stvari drugače, spremenila sem način življenja, predvsem prehrano in res sem začela ekstremno trenirat, tudi dvakrat na dan. to obdobje je trajalo kar nekaj časa,« je pojasnila. Zanimivo pa je tudi to, da se je šele takrat, ko je vstopila v fitnes, pričela obremenjevati s tem, kako je videti. »Motil me je vsak gram, vsak špehek, vsaka gubica, vse me je motilo."

Po dveh letih je opustila fitnes tekmovanja, priznala je, da se je v tistem obdobju malce izgubila, spopadala se je sama s sabo in svojo samopodobo. "Obsedena sem bila s kilogrami, počutila sem se krivo, četudi sem jedla zdravo."

Kot še priznava, je v  zadnjih dveh letih opustila fitnes, za njo je bilo težko obdobje, umrl ji je oče, nato je zanosila. Ker je rodila s pomočjo carskega reza, bo nekoliko dlje trajalo tudi okrevanje po porodu. A Rutarjeva pravi, da se je s tem sprijaznila. Ko bo prišel pravi čas, pa se bo ponovno posvetila gibanju.

Komentarjev 1
  • rd2dmk2 15:23 09.junij 2022.

    a daje bogato nagrado najditelju ?