Magazin > VIP
4746 ogledov

Pop TV ponuja čisto pravo službo v resničnostnem šovu!

MasterChef Pop TV
Ste si vedno želeli videti, kako v resnici potekajo resničnostni šovi, a se jih ne bi udeležili kot tekmovalec? Sedaj je to mogoče, Pop TV namreč ponuja to priložnost ...

"Podjetje PRO PLUS v svojo dinamično in raznoliko ekipo z veseljem sprejme nove navdušence, ki svojo prihodnost vidijo v medijskem svetu. /.../ Si želiš pokukati v zakulisje oddaje Masterchef Slovenija in postati del številčne ekipe, ki že 9 sezon ustvarja najbolj priljubljen kuharski šov pri nas? Pridruži se kuharski ekipi Masterchefa in skupaj z nami ustvari nove, nepozabne kulinarične zgodbe," so zapisali v oglasu, v katerem razpisujejo delovno mesto za Pomivalca ali pomivalko v zakulisju kuharske oddaje MasterChef. 

Gre za delo v zakulisju snemanja oddaje in ne pred kamero. Televizija ponuja projektno delo za čas med septembrom 2023 in aprilom 2024 ter delo v prijetnem in dinamičnem delovnem okolju. Odgovornosti, ki pritičejo temu delovnemu mestu pa so: pomivanje posode, čiščenje kuharskih postaj, priprava kuharskih postaj za tekmovanje ter skrb za čistočo in urejenost shrambe s kuharskimi pripomočki. Prijave zbirajo do konca meseca avgusta. 

V zadnji sezoni tega priljubljenega kuharskega šova je v začetku poletja sicer slavila 24-letna Zala Pungeršič, kaj je povedala o zmagi in šovu, pa preberite TUKAJ. 

 
 

Komentarjev 4
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 19:46 24.avgust 2023.

    Pop TV jemlje vrag. Še snažilke ne dobijo.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 19:46 24.avgust 2023.

    V bistvu iščejo čistilko 😜

  • Ender3 14:56 24.avgust 2023.

    Nič več ni tako in bo, kot je nekoč bilo..ProPlusu se slabo piše. Naj končno prenehajo z posiljevanjem svojih priljubljenih oddaj.

Sorodne novice