Magazin > VIP
55922 ogledov

POP TV: Voditeljici še junija dejali, da nova sezona bo, sedaj so oddajo ukinili

Alenka Arko POP-TV-2
Voditeljica še v petek o tem ni vedela nič.

V zadnjem času POP TV zapuščajo številni novinarji, nekateri dobijo odpoved, drugim ponudijo novo delovno mesto. Novo delo bo sedaj očitno dobila tudi voditeljica Alenka Arko. Njeno oddajo Preverjeno so namreč za zdaj ukinili.

Da se ji obeta takšna usoda, nam je že pretekli teden zaupal naš vir. Arko nam je sicer konec prejšnjega tedna povedala, da o ukinitvi oddaje ne ve nič. "Nimam informacije, da bi nas ukinili. Konec junija so mi sporočili, da z novo sezono začnemo 5. avgusta, drugih informacij nimam," je za Žurnal24 v petek povedala Arko.

Na odgovor POP TV smo do danes čakali. Informacijo so potrdili. "Informativni oddaji Pro Plusa, Svet na Kanalu A ob 18.00 in osrednja informativna oddaja 24UR, ki je na sporedu vsak dan ob 19.00 na POP TV, dobivata okrepitve. Pridružuje se jima še ekipa izkušenih raziskovalnih novinark in novinarjev, ki so doslej soustvarjali tedensko oddajo Preverjeno. Ta v jesensko programsko shemo ne bo vključena, ta čas pa bodo ustvarjalci oddaje posvetili osvežitvi formata in pripravi na okrepljeno vrnitev," so sporočili in dodali: " Alenka Arko, ki je torkovo Preverjeno urednikovala in vodila več kot 20 let, seveda ostaja nepogrešljiv steber informativnega žanra pri nas, svoje široko znanje velikokrat v obliki kolumn podaja tudi na spletni strani 24ur.com. Prav tako bo pomemben člen projektov, ki prihajajo; eden od teh so bližajoče se evropske volitve."
 

Komentarjev 32
  • igorgeus 21:48 18.avgust 2023.

    45 eur placam za tv vsak mesec, pa nimam kaj gledat. bo treba ukinit tv pa netflix narocit

  • Avatar MK_ANTILEFTIST
    MK_ANTILEFTIST 11:36 18.avgust 2023.

    edino pravilno. gospa je DOBILA KAR JE ISKALA. 20 LET NABIJANJA LEVIČARSKIH KLAMFET SE POZNA. Nasvidenje v realnem sektorju PS: ne bi me presenetilo, da bi šla k Golobu za piarovko št. 10

  • 216c26c54b211c9cd98531b9779a844f845aa0eb 11:04 18.avgust 2023.

    Ne bom se sekiral. Popa in kanalizacije itak ne gledam. Še manj ostale programe proplusa. Tudi tist njihov Kino je za en drek. Sama komerciala. Še najvec je pri nas tamala gledala Oto, dokler ni prerasla risank, pa zdaj gleda ...prikaži več neko neumnost z Zrnecem na voyotu, ki ga mamo pol leta zastonj, pol ga bomo pa skenslali, ker jaz tega dreka ne bom plačeval.

Sorodne novice