Slovenija
47646 ogledov

Rošada na Pop TV, 'odpikali' naj bi generalnega direktorja Pro Plus

branko čakarmiš voyo.si
Zapuščal naj bi Pro Plus.

Po informacijah spletnega portala Reporter naj bi Pro Plus konec letošnjega leta zapustil Branko Čakarmiš, generalni direktor.

Razlog naj bi bil v premajhnih dobičkih, nad katerimi češki lastniki koncerna CME niso zadovoljni. V načrtu naj bi imeli združitev dveh televizij, ki sta v lasti koncerna: POP TV in hrvaške RTL, kar naj bi posledično pomenilo selitev velikega dela vodstva v Zagreb.

Čakarmiš je bil sprva tudi regijski direktor CME Adria, a ga je na tem mestu nadomestila Styliani Litou.

Kot smo že poročali, se je Čakarmiš po osmih sezonah poslovil tudi od žirantskega stolčka šova Slovenija ima talent. Njegovo mesto bo zasedel zelo znan obraz.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 10
  • jezero 06:48 27.junij 2023.

    Nastopača Uroša Slaka b morali res že zdavnaj odpustiti! Nikoli ne veš, komu služi!

  • Ender3 00:57 27.junij 2023.

    Končno premik..V dnevnih novicah gonijo iste teme od popoldneva do večera. Scena in koncept oddaj je star že več kot 15 let. Voditelji stari in naveličakih obrazov. Prispevki Lozarjeve so tek na kratke proge, Usenik je novinarski raziskovanec in multipraktik ...prikaži več na poziv. Uroš Slak rojen za zasliševanja in maltretiranje gostov z bednimi vprašanji. Kako jim škriplje govori oglasna minutaža in pa reklama za Voyo. Vrabec je to ladjo pravočasno zapustil, Čekarmiš pa z njo nasedel..

  • jakec1575 23:28 26.junij 2023.

    Odkar je umrl šef so tile čehi res eni čapci. hrvati bojo delali slovenski program. edina televizija, ki je vsaj malo držala in leve in desne za vrat. na rtv imamo zdaj jansisticno govedo ki reže vse novinarje, ki jim ...prikaži več niso vsec. a je kdo kdaj odrezal jansisticna trobila na rtv?? pricevalca recimo?