Magazin > Film & Glasba & TV
27227 ogledov

Znano, kdo bo novi žirant šova Slovenija ima talent!

Andrej Škufca mediaspeed
Kakšno prijetno presenečenje!

Kot smo poročali, se generalni direktor medijske hiše Pro Plus, Branko Čakarmiš, po osmih sezonah poslavlja od žirantskega stolčka šova Slovenija ima talent. Njegovo mesto bo zasedel zelo znan obraz - plesalec Andrej Škufca, ki je povedal, da je sedaj dosegel "sveto trojico oddaj". Bil je namreč tudi sodnik v šovu Zvezde plešejo in komentator oddaje Znan obraz ima svoj glas. 

"Ne vem, kaj lahko sploh pričakujem. Definitivno bo vse drugače, saj gre za popolnoma drugačen tip oddaje in nastopajočih. Če sem iskren, tudi mene zanima, kako bom odreagiral na vse skupaj," je iskren Andrej Škufca, ki se že veseli prvih avdicij, kjer bo prvič stopil v novo vlogo.

Škufca se veseli novosti in se zaveda, da je pred njim težka naloga, saj je šov Slovenija ima talent eden najbolj priljubljenih. Talenti so pač talenti. Šov, ki nastopajočim uresničuje sanje in odpira številna vrata. Kakšen talent išče, so to plesalci, pevci, akrobati, kaj druga? "Iščem talent, ki se me bo najbolj dotaknil. Ker pri tej oddaji gre bolj za emocije kot kaj drugega. Talent je nekaj, kar lahko natreniraš, ampak te lahko pusti hladnega. Mislim, da je bistvo te oddaje, koliko se dotaknemo drug drugega. Kdo ima tisti X faktor," pojasni Škufca.

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 17:55 15.maj 2023.

    Kaj lahko že kakšno novo faco pripeljejo, ne da se ene ta iste svaljkajo po vseh oddajah. Dolgočasno!

  • Avatar Zoran
    StarMačk 10:31 15.maj 2023.

    Očitno je pri nas klientelizem problematičen samo, če gre za politiko in javne službe!?