Magazin > Film & Glasba & TV
110895 ogledov

Konec za Branka Čakarmiša!

branko čakarmiš voyo.si
To pa je presenečenje ...

Prve avdicije za novo sezono šova Slovenija ima talent bodo potekale že naslednji vikend, 19., 20. in 21. maja na POP TV. 
​​
Če želite videti, kako se na največjem odru v Sloveniji uresničujejo sanje, ustvarjajo kariere in točijo solze, pohitite s prijavo na spletni strani slovenijaimatalent.si. 

Tokratne avdicije bodo potekale dva vikenda, za vse, ki se ne morete udeležiti avdicij prvega vikenda, se lahko prijavite na avdicijski oddaji, ki bosta potekali 3. in 4. junija v prostorih POP TV. "Slovenija ima talent je res šov, ki spreminja življenja ter uresničuje sanje. In je tudi šov, kjer nikoli ne vemo, kaj se bo zgodilo ter kdo bo stopil na oder. To še posebej velja za avdicijske oddaje, ko je nastopov več, pred talenti pa je prvi večji nastop, na katerega se pripravljajo celo življenje. Kako se bodo odrezali? Sedaj imate priložnost, da izveste v živo, še preden pride oddaja na spored," so zapisali na POP TV. 

Kaj lahko pričakujemo od avdicij? Pričakujte nepričakovano. Vsi, ki vas zanima, kako izgleda snemanje, kaj vse se zgodi in se želite smejati z vedno simpatičnim ter zabavnim voditeljskim tandemom Sašo Stare in Peter Poles, ne oklevajte s prijavo! Ogled oddaj je namreč brezplačen, zato prvi pride, prvi melje.

Deveta sezona šova bo posebna tudi zato, ker se prvič po 5. sezoni obeta sprememba v žirantski četvorki. Branko Čakarmiš, generalni direktor medijske hiše Pro Plus, bo namreč žirantsko žezlo predal svojemu nasledniku ali naslednici. Komu in kdo si upa stopiti v čevlje žiranta, ki je za mizo sedel vseh 8 sezon? To bo znano kmalu. 

Komentarjev 8
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 06:31 11.maj 2023.

    ne gledam to vrstnih show oddaj, ko nastopajo ljudje iz ulice !

  • Kondor 19:44 10.maj 2023.

    To bolj spominja na caraoke kot na neke talente.

  • kapibara1 15:25 10.maj 2023.

    Po Vaših resničnih komentarjih o ćakarmišu, mi je jasno, za kaj je on DA SE ONEMOGOČI KOMENTIRANJE. Kjer koli je omenjen, ga vsi spluvamo. Si zasluži !!