Magazin > VIP
128602 ogledov

S Pop TV odšel tudi eden najlepših in najvidnejših voditeljskih obrazov!

Nataša Gavranić Instagram
Pop TV je v zadnjem letu zapustilo že veliko zvenečih imen, sedaj pa se je poslovila še ta znana voditeljica in novinarka.

"Drži, po več mesecih odločanja sem odločitev dokončno sprejela prejšnji teden. O tem ne želim veliko govoriti, lahko pa povem, da si želim novega kariernega izziva," je za Žurnal24 govorice, da zapušča Pop TV potrdila voditeljica in novinarka Nataša Gavranić, ki je bila vrsto let vidnejši del športnega programa informativne oddaje 24 ur ter posebnih oddaj, ki so spremljale nogometno Ligo prvakov. 

Nataša je zaenkrat skrivnostna, pravi, da nove službe trenutno še nima, a upa, da se bo to zgodilo kmalu. Ali bo ostala v novinarskih in voditeljskih vodah, za zdaj še ni želela razkriti. 

Nataša Gavranić je z novinarstvom povezana tudi zasebno, je namreč v zvezi z nekdanjim odgovornim urednikom informativnega programa na Planet TV in nekdanjim odgovornim urednikom portala Siol.net, Blažem Jarcem, s katerim imata dva otroka. Prvi se jima je rodil leta 2017, drugi pa 2021. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • Stanislav Petek 10:54 13.avgust 2023.

    100% JE NJENA NOVA BODOČA SLUŽBA NA SEDEŽU UEFE! KER JE AMBICIOZNA, PAMETNA IN ČEDNA, SPADA TJA! BRAVO NATAŠA,! UPAM, DA SE NE MOTIM!

  • miha.z 07:01 01.avgust 2023.

    Kdo?

  • Ender3 13:21 31.julij 2023.

    Komercijalna greznica se prazni..Kdaj odide vodja Branko Čakarmiš in company..?

Sorodne novice