Magazin > Film & Glasba & TV
43490 ogledov

Našo informativno oddajo v tem tednu zapustila že druga novinarka

POP TV Anže Petkovšek POP TV
Svet na Kanalu A v tem tednu ostal brez dveh novinarskih obrazov.

Kot smo poročali v začetku tedna, je informativno oddajo Svet na Kanalu A zapustila dolgoletna novinarka Karmen Lugarič, ki je bila del ekipe kar 12 let. "Odšla sem iz osebnih razlogov, česa več pa ne bi komentirala," je za Žurnal24 povedala Karmen. Odhodi ali odpuščanja z naše največje komercialne televizije se v zadnjem času kar vrstijo. Kdo vse je odšel in na kakšne razmere na naši največji komercialni televiziji opozarjajo zaposleni, preverite TUKAJ.

Pop TV se je na obtožbe o katastrofalnih razmerah in slabem odnosu do zaposlenih že odzval. Za Žurnal24 so povedali: "Zavedamo se, kako pomembni so naši zaposleni, in cenimo delo vsakega od njih. Z namenom osebnega napredka ali izboljšav na delovnem mestu smo vedno odprti za konstruktiven dialog z vsakim od njih. Delamo v zelo hitri tehnološki in ustvarjalni industriji, stalnim spremembam pa prilagajamo tudi svojo poslovno strategijo. Ob tem poudarjamo, da vse spremembe ali razvoj vedno potekajo v skladu s potrebami in pričakovanji trga ter z najmanjšim možnim vplivom na vse zaposlene."

A odhodom ni videti konca, ta teden je oddajo Svet na Kanalu A zapustila tudi novinarka Zala Fidler, ki pa na televiziji ni bila zaposlena, ampak je pri oddaji zadnje leto sodelovala preko študentskega dela. "Odhod potrjujem, razlog je menjava karierne poti, ki pa je zaenkrat ne bo novinarska. O tem ne bi veliko govorila, a dokler imam to možnost, si želim raziskati še druga področja, zato vsaj za nekaj časa iz osebnih razlogov odhajam iz novinarstva," je za Žurnal 24 povedala Zala Fidler. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 9
  • ana77 07:03 12.avgust 2023.

    Petra z napoljenimi ličnicami pa še kdo ,oni mislijo ,da ljudje tega ne vidijo za crknit...

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 20:52 11.avgust 2023.

    Da so vladno trobilo potrjuje dejstvo da vse vladi nenaklonjene komentarje brišejo, ne smeš napisat nič slabega o njihovem programu, in vse vsebine povezane z Ukrajino ne moreš komentirati. Prav tako ne smeš napisat nič čez cigane ...

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 20:49 11.avgust 2023.

    Finančne težave. Njihovi šov i so vedno manj gledani , informativni program je pa že čisto vladno trobilo.

Sorodne novice