Magazin > VIP
10617 ogledov

Zaradi oddaje naša voditeljica zamudila sinove prve korake

suzana perman POP TV
Sin Suzane Perman, nove voditeljice Sveta na Kanalu A, shodil med njenim prvim vodenjem oddaje Svet.

Suzana Perman, dolgoletna novinarka in voditeljica televizijske hiše Pop TV, je v oddaji Svet na Kanalu A zamenjala novinarko Nušo Lesar, medtem ko je ta na porodniškem dopustu. 

Januarja preteklega leta je tudi sama postala mamica sinu Liamu in za revijo Lady povedala, da je bil porodniški dopust “po preveč letih divjanja po parlamentu z mikrofonom v roki verjetno tudi najlepše najbolj srčkano in hkrati najmirnejše v mojem življenju”. Povedala je, da so z Liamom in enoletno psičko Honey veliko časa preživeli v naravi. 

Z omenjeno revijo je delila tudi zanimivo prigodo, ki se ji je zgodila ravno, ko je prvič vodila oddajo Svet, nekaj minut pred 18. uro. Takrat je namreč njen sin prvič shodil. Od babice in dedka je prejela posnetek in bila je presrečna. Pravi, da ji je to dalo “optimizem, zagon in moč, da sem oddajo zvozila brez treme”.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice