Magazin > VIP
13923 ogledov

Odslej bomo na TV gledali tudi to vročo radijsko voditeljico

jernej damjan, taya damjan Instagram
Tayo Damjan, pevko, voditeljico in soprogo našega skakalca Jerneja Damjana, čakajo novi izzivi …

Taya Damjan se iz Hitradia Antena seli nazaj na TV zaslone. Kot je razkrila, bo odslej del oddaje Svet na Kanalu A, kjer bo skrbela za športne vsebine. Za Tayo pa to ni povsem nov izziv, saj je nekoč tovrstne rubrike že ustvarjala na Planet TV.

"Ko pride priložnost, se je treba odločiti in rekla sem si, da je morda pa čas za nove stvari. Ko sem delala na Planet TV, je bila hčerka Niki še tako majhna, da je bilo kar naporno, saj smo delali dve športni rubriki na dan v živo in tudi vikende. Tukaj je prednost, da oddaje Svet med vikendi ne predvajamo. Poleg tega bom ponovno sodelovala z Mileno Novak, s katero sva skupaj delali že na Planetu," je za zurnal24.si zaupala Taya, ki se radiu ne bo povsem odpovedala, ob torkih in sredah zvečer bo namreč še naprej vodila glasbeno lestvico.

Za družino Damjan je ta pomlad tako polna sprememb, Tayo čakajo novi izzivi, Jernej pa se je od dolgoletne športne kariere letos dokončno poslovil. "Damjan je zaenkrat še doma in se odloča, katero priložnost bo sprejel, kar nam pride zelo prav. Izkoristili bomo poletje in zaenkrat to še ni težava, da je neprestano doma (nasmeh)," pravi svetlolaska. 

Sicer pa Taya ni edina Antenina voditeljica, ki jo bomo gledali tudi po TV. Na televiziji namreč dela tudi voditeljica jutranjega programa, Melani Mekicar, ki z Blažem Švabom vodi oddajo V petek zvečer. 

Komentarjev 2
  • Avatar pantani
    pantani 07:41 02.junij 2021.

    Ona je ena navadna GOLD DIGGER bejba!!!

  • Ender3 12:26 01.junij 2021.

    Vroče bo, vendar ne zaradi osebka, ki se smejita, kot pečena mačka. Sama VIP navlaka !

Sorodne novice