Magazin > VIP
43593 ogledov

Razkrito: Ta vplivni Slovenec je Nuši Lesar uredil službo na Popu

Nuša Lesar Voyo
Lepotica ima očitno "strica iz ozadja" …

Nuša Lesar je v intervjuju v šali razkrila, da ji je službo na Pop TV uredil "stric iz ozadja". Povedala je, da je pred leti delala na lokalnem radiu v domači Ribnici, a so ta radio na njeno veliko žalost nato ukinili. Njen zadnji intervju na radiu pa je bil s skupino Čuki, katerih velika oboževalka je in je bila na njihovih koncertih pogosto tudi v prvi vrsti, kot je priznala.

Ko je Jože Potrebuješ opazil, kako je Nuša zaradi ukinitve radia potrta, ji je ponudil, da pozna nekaj ljudi na Popu in da jih bo poklical ter vprašal, ali koga iščejo. Nušo je zelo skrbelo, kaj bo Jože želel v zameno, on pa je še isti trenutek poklical programskega direktorja Branka Čakrmiša, ki je Nušo nato čez 14 dni povabil na razgovor. Jože se je še pošalil, da je verjetno pri tem pretehtalo to, da sta mu s simpatično voditeljico poslala selfie. 

Nuša danes že vrsto let vodi oddajo Svet na Kanalu A, Jože pa je priznal, da jo z veseljem in ponosom pogleda, kako žari v tej vlogi. 

Komentarjev 3
  • ode 18:33 08.januar 2021.

    Cmak cmak cmak… cuzz cuzz cuzz… faf faf faf…hitreje faf faf faf… še hitreje fafafafafafafafafaf …gnnnk gnnk gurgl gurgl gurgl…aaaaahhhhhh. Naj ti nekdo napiše dober življenjepis.

  • sunny35 14:23 08.januar 2021.

    Danes vsi na kolo proti korupciji na Računskem sodišču in KPK! Za Slovenijo gre ❤ Zahtevamo odstop Vesela in Šumija!

Sorodne novice