Magazin > VIP
10115 ogledov

Nuša Lesar: Glede na trenutno situacijo, ne vem, ali bom to lahko izpeljala

nuša lesar Kanal A
Tudi Nuši Lesar je zagodel covid-19.

Tako kot pol sveta se tudi Nuša Lesar, voditeljica informativne oddaje Svet na Kanalu A, sprašuje, ali bo lahko izpolnila svoje počitniške načrte.

“Letošnje počitnice so žal zaenkrat še uganka, glede na trenutno situacijo, ne vem, ali bom lahko izpeljala teden dni dopusta na Hrvaški obali - glede na to, da Hrvaški grozi uvrstitev na rdeči seznam in posledično 14-dnevna karantena, ki si jo težko privoščim,” je povedala za Žurnal24 in dodala, da si bo pa vsekakor privoščila krajši oddih v Sloveniji, tako kot vsako leto. “Letos me vleče Prekmurje, a nimam še nič rezerviranega. Sicer pa bom poleti veliko v službi, tudi letos se bomo skozi celo poletje trudili pripraviti čim bolj zanimive vsebine za naše gledalce in upam, da bo ob 18. uri zunaj tako vroče, da vam bo prijetno ostati v dnevni sobi. Ker vemo, da je težkih novic hitro preveč, smo v Svetu pooblastili dežurnega redakcijskega komika Aleksandra Pozveka, da pripravi vsebine na šaljiv način. ...” nam je še zaupala.

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 5
  • Ender3 12:42 20.julij 2020.

    Nuša, mene vzemi, ni problem denar, potovanja, kamoli virus nadloga.

  • Majazmaja 12:29 20.julij 2020.

    Čakamo slike s 'prestižnega dopusta v izbrani družbi' s še bolj prestižne hrvaške obale. Očitno tile naši 'estradniki' nikoli ne bodo prerasli mentalitete dopustov iz 80., ko nas je večina s starši hodila v sindikalne nastanitve.

  • andrej084 09:19 20.julij 2020.

    Nuša, če te tvoj partner ne zna peljati nikamor drugam, kot v Croatio, potem ga hitro zamenjaj. Mora biti malo omejen v iskanju lokacije za dopust.????