Magazin > VIP
6322 ogledov

Zaradi tega je Nuši Lesar hudo

nuša lesar Instagram
Ob počitniških posnetkih delila svoj pogled na trenutno situacijo.

Voditeljica informativne oddaje Sveta na Kanalu A, Nuša Lesar, počitnice preživlja na Norveškem, kjer je obiskala tudi sloviti Preikestolen.

Kot je razkrila, na dopustu ponavadi ne spremlja novic zaradi koronavirusa pa je letos naredila izjemo. "Tokrat sem jih občasno preletela, ker sem dopustovala v tujini in sem želela vedeti, kaj me bo pričakalo doma ... Vseeno pa me jutri, poleg pranja perila, ki je - mimogrede - opravilo, ki ga naravnost obožujem, čaka tudi gledanje oddaj za nazaj. Ker sem mala piflarka in kot taka, se v ponedeljek ne morem prikazati v službi, ne da bi vedela, kaj so delali, ko me ni bilo.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nuša Lesar (@nusa_lesar) on


Nuša pa ne spremlja le novic, ampak tudi odzive nanje. "Ko spremljam nekatere, ki objavljajo pozive, naj ljudje ne spremljajo poročil, mi je hudo. Hudo, ker verjamem, da moramo ljudje ostati informirani in hkrati tolerantni do tistih, ki imajo morda drugačno mnenje/prepričanje. Tako panika kot ignoranca nista optimalni rešitvi, rešitev je verjetno zdrava pamet,“ je še dodala.

Ne zamudi 3. dela šova JOONGLAA STAR!

 

 

Komentarjev 6
  • porko2 06:40 12.september 2020.

    Nuša! Še vedno si najlepša slovenka!

  • kapibara1 20:02 08.september 2020.

    Nuša Nuša Nuša, še najbolj normalna si bila, ko si bila poročena..

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 13:36 08.september 2020.

    Poglej Nuša si se kdaj vprašalqa kaj jke bolje gledati lažnjive novice ali le te ignoritati in pogledati kakšen film!! Ka boste vi na PRO plusu ugotovili,da bi morali biti medij vseh državljanopv in ne le zgolj ene politične obcije ...prikaži veče se bo morebiti kaj spremenilo!! Ne misli si,da vas ne plačujemo !! Pro plus kasira od vsakega kabelskega naročnika še več pa TRV,ki pobira še naročnino!! Poskusite izstopit iz obvezne sheme pa boste videli koliko ste vredni!?

Sorodne novice