Magazin > Film & Glasba & TV
10618 ogledov

Ambiciozna urednica: Po direktorskem mestu na Večeru se vrača na Pro Plus

pop tv Anže Petkovšek
Vmes je želela "naskočiti" tudi direktorsko mesto TV Slovenija.

"Katja Šeruga se - po zamenjavi z mesta odgovorne urednice Večera ter neuspešni kandidaturi za direktorico TV Slovenija, in potem, ko je ostala brez dela na Večeru - vrača na ProPlus. Ne sicer na program Pop TV, ampak za eno od dnevnih urednic Sveta na Kanalu A," je na Twitterju objavil Bojan Požar.

"Res je, 1. septembra se vračam na Pro Plus, in sicer kot dnevna urednica oddaje Svet na Kanalu A," je informacije, ki jih je prvi objavil Bojan Požar, potrdila novinarka in urednica Katja Šeruga, ki je trenutno še vedno zaposlena na Večeru. Tam je službovala kot odgovorna urednica, kot tudi direktorica edicij. 

Katja Šeruga | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Po številnih novih izzivih, pa se Šeruga vrača na televizijsko hišo Pro Plus. "Dobila sem to možnost in se zanjo odločila. To so moje korenine, sem novinarka in urednica in to delo zelo rada opravljam," je povedala za Žurnal24. Ali bo v oddajo vpeljala kakšne spremembe, pa komentirala: "Od mene lahko pričakujejo profesionalizem in predanost, o kakršnih koli spremembah, če bo do njih prišlo, pa se bomo dogovarjali v širši ekipi."

Kadrovsko spremembo je že potrdil tudi Pro Plus: "Lahko potrdimo, da Katja Šeruga s prvim septembrom res prihaja na Pop TV. S svojimi dolgoletnimi novinarskimi in uredniškimi izkušnjami bo okrepila ekipo oddaje Svet, kamor prihaja kot dnevna urednica."

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice