Magazin > VIP
120 ogledov

Erika Žnidaršič ostaja na nacionalki

Eriki pri otroku veliko pomagajo tudi partner David ter njuni starši. (Foto: Bor Žurnal24 main
Kljub govoricam, da se je Erika Žnidaršič odločila za prestop med medijskima hišama RTV in Pro Plus, nam je povedala, da za zdaj še ostaja na nacionalki.

Na začetku meseca smo že pisali o tem, da naj bi Erika Žnidaršič zapustila medijsko hišo RTV, ker se je odločila za vodenje oddaje Svet na Kanalu A. Po naših podatkih do dogovora ni prišlo, ker jo na nacionalko do konca leta veže pogodba. Vodstvo Pro Plusa pa ne želi čakati s spreminjanjem sheme, ki jo načrtujejo za jesen, do konca leta. Dogovarjanje je tako padlo v vodo.

Po komentar smo se obrnili na urednika oddaje Svet Gregorja Trebušaka, ki naj bi z Eriko neuradno sestavljal nov voditeljski par. Ta je potrdil, da so se z Žnidaršičevo res dogovarjali, a niso našli skupnega jezika. Po njegovih besedah zato, ker ima voditeljica oddaje Piramida obveznosti na RTV Slovenija. "Si pa sicer v naši ekipi vedno želimo takšno novinarko, kot je Erika," je dejal in dodal, da Svet programsko ostaja tak, kakršen je, za zdaj večjih sprememb ne načrtujejo.

Odločitev bo še sporočila
Govorice je za nas pokomentirala tudi Žnidaršičeva, ki je potrdila, da ostaja na RTV Slovenija. "Sicer je res, da sem se pogovarjala s Kanalom A, tako kot se vsak pogovarja, vendar ostajam na nacionalki," je dejala.

Če bo do sprememb le prišlo in se bo Žnidaršičeva odločila za prestop, pa bomo za to zagotovo izvedeli. "Rekla sem, da ko se bom odločila, bom to sporočila. Ampak za zdaj se še nisem, tako da ne bi mogla reči nič konkretnega."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.