Magazin > VIP
122 ogledov

Erika Žnidaršič odhaja na Svet?

Erika se po naših informacijah za vodenje oddaje Svet še odloča. (Foto: Borut Cv Žurnal24 main
Erika Žnidaršič naj bi se po naših informacijah odločila za prestop med medijskima hišama RTV in Pro Plus, kjer naj bi se dogovarjala za vodenje oddaje Svet na Kanalu A.

Neimenovan, a zanesljiv vir trdi, da so voditeljico oddaje Piramida Eriko Žnidaršič včeraj opazili na Pro Plusu, kjer naj bi se dogovarjala za vodenje oddaje Svet na Kanalu A.

 

Govorice smo se odločili preveriti kar pri Eriki, ki pa obiska ne komentira, a kljub temu priznava, da je včeraj bila na Pro Plusu. "Res sem bila tam, ampak tja bi lahko šla tudi samo na kavo."

 

S Piramide na Svet?

Za komentar smo vprašali tudi urednika oddaje Svet, Gregorja Trebušaka, ki pa nam prav tako ni mogel dati konkretnega odgovora. "O teh stvareh žal ne morem govoriti. Lahko izdam le, da s septembrom v oddajo prihaja nekaj novosti, vsekakor pa se Svet ne poslavlja z malih zaslonov, v nasprotju z govoricami, ki zadnje tedne krožijo v javnosti."

 

Ker pa Eriko v septembru čaka še finalna oddaja Piramide, smo v službi za odnose z javnostmi na RTV Slovenija preverili, kaj bodo storili v primeru, če se Erika res odloči za Svet.

 

Pojasnili so nam, da bodo finalno oddajo vsekakor speljali, kdo jo bo pripeljal do vrha, pa je stvar dogovora.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.