Magazin > VIP
86500 ogledov

Pop TV zapušča tudi ta simpatična novinarka

POP TV Anže Petkovšek POP TV
Po porodniškem dopustu se ne vrača na TV zaslone.

Znan novinarski obraz informativne oddaje Svet na Kanalu A Tjaša Petrič Cvet, ki je bila del ekipe kar deset let, se po končanem porodniškem dopustu ne vrača na male zaslone. 

"Obračam novo poglavje. Po porodniški se poslavljam od svoje Svetov(n)e ekipe in zaenkrat je načrt, da poskusim, kako daleč lahko prideva z mojim Bling of Bloom. Kaj je to? Nakit iz srebra (upam, da kmalu tudi zlata), ki ga sama izdelujem," je Tjaša med drugim sporočila na Instagramu.

Tjaša se je tako po rojstvu prvega otroka, ki ga ima s soprogom Žanom Cvetom, nekdanjim mistrom Slovenije, odločila za novo poslovno pot. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tjaša Petrič Cvet (@tasqo)

Komentarjev 6
 • batom 18:27 23.januar 2023.

  Vlekla porodnisko do konca potem pa spizdila.

 • Avatar Mehičanka76
  Mehičanka76 15:45 23.januar 2023.

  Škoda, sicer mi bila najbolj simpatična, je bila pa sigurno med najbolj prodornimi. Me pa zanima kakšo zaledje imaš od prej, v partnerju, starših, da dobro kariero v teh časih zameša za nekaj tako nestabilnega kot je izdelovanje nakita.

 • Herkules 14:57 23.januar 2023.

  Normalno, ko pa je in bo več let na porodniški in po bolniških za potomstvo in zase! Vagine niso zanimive za normalne delodajalce, kljub monopolu v zakonodajni veji oblasti in sodstvu! Dovolj je bila samo strošek!

Sorodne novice