Magazin > VIP
9481 ogledov

Tako Pop TV odgovarja na očitke zaposlenih in uhajanje kadra

pop tv Miro Majcen
Zaposleni pravijo, da so razmere na naši največji komercialni televiziji katastrofalne.

Informativno oddajo Svet na Kanalu A je nedavno zapustila dolgoletna novinarka Karmen Lugarič, ki je bila del ekipe kar 12 let. Odhodi in odpuščanja z naše največje komercialne televizije se v zadnjem času kar vrstijo. Več o tem, kdo vse je že odšel, si preberite TUKAJ.

Kot smo poročali, je več virov iz medijske hiše Pro Plus za Žurnal 24 povedalo, da so razmere na televiziji katastrofalne. Poudarjajo, da se delavcev ne ceni, čeprav delajo "petke in svetke", ob koncih tedna, nadure in ob večernih urah. Delavnik je dolg tudi od 10 do 12 ur, plače pa so mizerne. Zaposleni opozarjajo na zelo slabe razmere in nespoštljive odnose. Delalo naj bi se vse več, a za enako plačo. Čeprav delu nihče ne reče ne, pa ob prošnjah, da bi jim plače uskladili z inflacijo, menda vedno znova naletijo na "gluha ušesa".

Tako pa na tovrstne očitke odgovarja medijska hiša Pro Plus: "Zavedamo se, kako pomembni so naši zaposleni, in cenimo delo vsakega od njih. Z namenom osebnega napredka ali izboljšav na delovnem mestu smo vedno odprti za konstruktiven dialog z vsakim od njih. Delamo v zelo hitri tehnološki in ustvarjalni industriji, stalnim spremembam pa prilagajamo tudi svojo poslovno strategijo. Ob tem poudarjamo, da vse spremembe ali razvoj vedno potekajo v skladu s potrebami in pričakovanji trga ter z najmanjšim možnim vplivom na vse zaposlene."

Komentarjev 2
  • Grof 13:21 09.avgust 2023.

    Sveče že gorijo, …

  • Ender3 10:37 09.avgust 2023.

    To komercijalno greznico je treba enostavno bojkotirat. Niso vredni delčka tistega kar mislijo da so..

Sorodne novice