Magazin > Film & Glasba & TV
107022 ogledov

Novi voditelj oddaje 24UR: Kaj se bo zgodilo z Janijem, Edijem, Petro in Darjo?

Žiga Bonča POP TV
Ste ga opazili?

Pred dnevi je osrednjo informativno oddajo Pop TV suvereno odvodil simpatični voditelj Žiga Bonča in navdušil. "Bravo Žiga!!! Upam, da ga boste večkrat postavili v to vlogo, saj jo vedno izpelje vrhunsko!", "Čestitke Žiga. Zelo simpatičen mlad fant", sta le dva od mnogih pozitivnih odzivov, ki so se nabrali pod Instagram objavo o njegovi "premieri". 

Ga bomo na malih zaslonih videli tudi jeseni? Zagotovo, a ne kot voditelja oddaje 24UR. "24UR ima dva voditeljska para, to sta Darja Zgonc in Edi Pucer ter Petra Kerčmar in Jani Muhič. Ker pa je poletje in čas dopustov, tudi letos kot pretekla leta oddaje ne vodijo v parih, sem in tja pa na pomoč priskoči še kdo, ki ima tudi izkušnje z vodenjem informativnih oddaj. Tako sta jo izjemoma vodila Maja Sodja in Žiga Bonča, ki ju tudi med letom lahko kdaj ujamete v 24UR Zvečer," so za Žurnal24 razložili na POP TV.

Komentarjev 9
  • Avatar Garancija
    Garancija 09:52 05.avgust 2023.

    Rabimo sveže ideje in obraze

  • Ender3 17:01 04.avgust 2023.

    Informativni program POP tv je prava katastrofa. Ob desetletju in več vegetiranja ostajajo brez sprememb. Ista scena, isti koncept ob prežvečenih voditeljih bi moral biti za odgovorne že davno znak za alarm.Ne, nič od tega se ne zgodi. Komercijala jim ...prikaži več trenutno še pokriva poslovni koncept, a videti je, da to ne bo dolgo.Oglašujejo Voyo že iz obupa. Potihoma jim odhajajo sodelavci, dobri novinarji,Lastniki ProPlusa so nezadovoljni in tudi naši medijski regulatorji /Akos,ZPS..bi morali ukrepati/

  • Avatar Zoran
    StarMačk 15:18 04.avgust 2023.

    Informativnih oddaj na POP že nekaj časa ne spremljam! Pa ne zaradi voditeljev, saj nimam nobenih zamer do njih, ampak zaradi koncepta s katerim že lep čas posiljujejo gledalstvo!