Magazin > Film & Glasba & TV
23772 ogledov

Uroš Slak ostal brez oddaje, ostaja na POP TV?

Uroš Slak Instagram
Oddaja Ena na ena se ne vrača na male ekrane.

Kot je poročal Reporter, je POP TV po zgolj letu in pol konec decembra ukinil pogovorno oddajo Ena na ena, ki jo je urejal in vodil Uroš Slak"Tako so se odločili, čeprav se je oddaja uvrščala po gledanosti tudi med prvih pet oddaj na tej TV. Za ukinitev se je vodstvo PRO Plusa odločilo v imenu 'rezanja stroškovi, kar so od njih zahtevali češki lastniki," so pisali.

Poklicali smo Uroša Slaka, ki odločitve televizije ni želel komentirati, na vprašanje, ali pripravlja kakšno novo oddajo, pa je odgovoril: "Ne da bi vedel."

POP TV pa je na naše poizvedovanje o razlogih za ukinitev oddaje Ena na ena in na vprašanje, ali bo Slak še naprej vodil oddajo 24UR Zvečer, odgovoril: "Oddaja Ena na ena se je po dveh sezonah iztekla. Voditelj Uroš Slak zanimive sogovornike, ki z različnih kotov osvetlijo aktualne družbene problematike, športnike, podjetnike in druge zdaj gosti v oddaji 24UR Zvečer." O novih oddajah s Slakom pa pravijo: "V primeru, da bomo v program umestili še kakšne nove oddaje, bomo seveda svoje gledalce pravočasno obvestili."

Komentarjev 14
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 22:03 05.julij 2023.

    Raje naj kak njihov kao resničnostni šov ukinejo. Tisto kuharsko tekmovanje naprimer

  • Kmodri 19:56 05.julij 2023.

    Ha, za, sedaj nam bodo pa Čehi ukazovali! A je to!

  • Avatar Leon
    Leon 19:22 05.julij 2023.

    Slak je samovšečni nakladač kot Požar . Nikoli ne bo novinar .