Magazin > VIP
17494 ogledov

Iz Ljubezni po domače zaradi tragičnega razloga odstopila ta kandidatka

Jasna Perme POP TV
"Ponoči zaradi nočnih mor ne morem spati," je povedala.

Jasna Perme, ki se je prijavila v resničnostni šov Ljubezen po domače, je iz oddaje izstopila. Hudo so jo namreč prizadele poplave. "Imela sem dva metra in pol vode v hiši. Spodnje nadstropje je praktično izgubljeno. Na stenah smo morali odstraniti omet do opeke, ena stena je močnemu vodnemu toku podlegla in najhujše je, da ne vem, če je še varno živeti v tej hiši," je o tragičnem dogodku za naš medij povedala Jasna.

Dejala je tudi, da je mučno, da lahko v tem trenutku samo sedi in čaka, da se stene posušijo. "Ker imam v hiši 100-odstotno vlago, se stene še vedno niso posušile, tudi z razvlažilci, ki delujejo dan in noč," je dodala in pripomnila, da je še vedno pol njene hiše v mulju in da zaudarja. "Celo življenje garaš in delaš, da ti potem poplave vse uničijo. Težko mi je gledati sosede, predvsem nemočne starejše ljudi, kako so ostali brez doma," še pravi in dodala, da jo počasi že zapuščajo moči in živci. "Ne spim. Imam nočne more, bala se bom ob vsakem dežju, da ne bo isto. Sanacija bo trajala vsaj eno leto." Jasna je bila tudi tista, ki je bila dlje časa brez elektrike in vode. Pravi, da so ji dobri ljudje iz Zgornje Savinjske doline pripeljali ustekleničeno vodo.

Jasna, ki je vesela, da je skupaj s psom in mačko odnesla celo kožo, je v tem času najbolj hvaležna za gasilsko družino, bližnje ter sosede, ki so stopili skupaj in si vsakodnevno pomagajo. Uspešno je rešila tudi avto. "Sicer v Ljubezen po domače nisem šla z nekimi pričakovanji, žal mi je, da se oddaje ne bom mogla udeležiti, a ima sanacija doma prednost. Svojega doma ne bom zapustila," je povedala izčrpana Jasna in dodala, da upa, da država ne bo pozabila na žrtve tragičnih poplav.

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 2
  • Ender3 13:44 23.avgust 2023.

    Zakaj se je sploh prijavila ?