POP TV se je odzval na Čeglajevo razkritje

Foto: Anže Petkovšek POP TV
Foto: Anže Petkovšek POP TV
Čeglaj je namignil, da bi POP TV lahko zaradi njegovega razkritja zamenjal kandidata.
Oglej si celoten članek

Foto: Ana Gregorič Blaž Kričej Režek Nekdanji sanjski moški Gregor Čeglaj je razkril ime svojega naslednika, informacijo, ki jo POP TV še vedno skriva. Pravi, da ne gre za maščevanje, za kaj točno gre, pa ni povedal, je pa 22-letnega Blaža Kričeja Režka izzval na boksarski dvoboj, in sicer z besedami, da je v Slovenija dovolj prostora le za enega sanjskega moškega. Več o tem TUKAJ.

Kaj pa na njegovo razkrije pravijo na POP TV? Je Blaž res novi sanjski moški? "Vidimo, da je odkrivanje Sanjskega moškega zelo zanimiva tema in prepričani smo, da bo ugibanj zagotovo še kar veliko. Šov Sanjski moški ima svoj tok dogajanja in v tem trenutku letošnjega sanjskega moškega še ne bomo razkrili. Lahko pa zaupamo, da bo v šovu kar nekaj presenečenj, za tekmovalke in sanjskega moškega pripravljamo lepa doživetja in nepozabno izkušnjo," so povedali za Žurnal24.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:36 10. Maj 2022.

    zelo žalostno od vseh vlad, ki niso pospravile rtv, prav tako pa so dopustile, da so se nekatere tv hiše …

  • 13:44 10. Maj 2022.

    Ludi j**e zbunjene, tako bi se temu reklo. Slab poslovni model krpajo z naivnimi gledalci, ki to gledajo in plačujejo. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.